Tako individualna kot vaš okus.

Značaj.

Vam je všeč, da je vaš avtomobil nekaj posebnega in da nosi vaš osebni pečat? Potem vas bodo popolnoma navdušile notranjost in možnosti za individualno oblikovanje notranjosti novega T-Crossa: pri dekorativnih elementih lahko po želji izbirate med tremi paketi z različnimi dizajni. Izberite svojega najljubšega ter notranjosti svojega T-Crossa z različnimi barvnimi kombinacijami sredinskega dela in notranjih stranic sedežnih prevlek, dekorativnih elementov ter pokrova sredinske konzole vdahnite bolj izrazito osebno noto.

Poleg številnih možnosti individualizacije T-Cross nudi tudi visoko raven udobja: izvedbi T-Cross in Life sta opremljeni z udobnimi sedeži z visokokakovostnimi tekstilnimi prevlekami. V T-Crossu Style pa boste spredaj sedeli na športno-komfortnih sedežih.

S posredno ambientno osvetlitvijo za izvedbo Style in opcijsko tudi za T-Cross Life se vam ni več treba odpovedati prijetnemu vzdušju v potniškem prostoru. Ambientna osvetlitev ustvarja diskretne svetlobne poudarke v notranjosti vašega T-Crossa - to je še posebej prijetno prav pri nočnih vožnjah in daljših vožnjah v temi, poleg tega pa poskrbi za modni videz.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Novi T-Cross.

 

Ups!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen