Glavne informacije v neposrednem vidnem polju.

Digital Cockpit in Digital Cockpit Pro

Digital Cockpit

Izbirajte med različnimi, večbarvnimi informacijskimi profili: na digitalnem kombiniranem instrumentu Digital Cockpit na visokoločljivostnem barvnem zaslonu v velikosti 20,3 cm (8 palcev) so prikazane klasične vsebine, kot sta merilnik hitrosti in števec prevoženih kilometrov.


Digital Cockpit Pro

Želite spremljati samo hitrost in število prevoženih kilometrov? Ali pa vas morda bolj zanimajo še drugi podatki o vožnji, kot je celozaslonski prikaz navigacijskega zemljevida, ali pa morda naslovi predvajanih skladb?
Odločitev je v vaših rokah: prikaze opcijskega visokoločljivostnega zaslona Digital Cockpit Pro z diagonalo 26 cm (10,2 palca) lahko povsem prilagodite svojim individualnim željam, vključno s poudarjanjem določenih grafik.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.