Preprosto polnjenje

Plug & Charge

Zdaj je polnjenje vašega Volkswagnovega modela ID. postalo še preprostejše - s funkcijo Plug&Charge1, novim standardom za udobno polnjenje2. Vse, kar potrebujete, so programska oprema ID. Software 3.1 ali višja, aplikacija Volkswagen3 in sklenjena tarifa za polnjenje v sklopu ponudbe We Charge, ki vključuje Plug&Charge3. S tem se preprosto pripeljete do polnilnega stebrička Plug&Charge3, v aplikaciji Volkswagen in v avtomobilu aktivirate funkcijo Plug&Charge ter vstavite polnilni kabel. Prijava, polnjenje in obračun potekajo avtomatsko. Vi pa se sproščeno odpeljete naprej.

Kot glavni uporabnik lahko v svojem ID-ju z različico programske opreme 3.1 ali novejšo uporabljate funkcijo Plug & Charge, če ste sklenili pogodbo We Connect in je ta aktivirana. Primerno tarifo We Charge Go ali We Charge Plus lahko izberete v aplikaciji We Connect ID. Možne so tudi druge tarife, ki podpirajo Plug & Charge.

Vozila z različico programske opreme 3.1 ali novejšo so že tovarniško pripravljena za funkcijo »Plug & Charge«. Obvestili vas bomo takoj, ko bo ta funkcija tovarniško na voljo tudi za vozila ID. z različico programske opreme pred SW 3.1.

Plug & Charge lahko uporabljate na tehnično opremljenih polnilnih postajah z veljavno pogodbo o polnjenju z upravljavci polnilne postaje. Storitev mora biti aktivirana, da lahko uporabljate Plug & Charge. Storitev je mogoče aktivirati ali deaktivirati v infotainment sistemu ali v aplikaciji We Connect ID. Hkrati morajo biti podatki o lokaciji aktivirani v nastavitvah zasebnosti vozila.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi ID.7 Tourer

  1. 1.

    Študija tik pred proizvodnjo, vozilo še ni na voljo za prodajo. Pojdi nazaj

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.