Udobnejše sedenje, večja sproščenost

Sedež ergoActive Premium z masažnimi programi in aktivacijo medenice

Novi sprednji sedeži združujejo sedežno udobje, inovativne masažne programe, avtomatsko klimatiziranje ter kot novost funkcijo za aktivacijo mišic hrbtenice in medenice. Masaža akupresurnih točk in prvič tudi aktivacija medenice pospešujeta prekrvavitev, sproščata napetosti ter tako prispevata k dobremu počutju, še zlasti na dolgih vožnjah. Masažna funkcija deluje tako, da program uravnava naraščanje in upadanje tlaka v zračnih prekatih. Ti so vgrajeni v sedežnem naslonjalu in prvič tudi v sedišču.

Po želji lahko organizacijo programa za popolno razvajanje prepustite tudi svojemu Volkswagnu: In-Car aplikacija Wellness vam omogoča, da aktivirate kombinacijo različnih komfortnih funkcij in svoj ID. spremenite v oazo prijetnega počutja, bodisi med vožnjo bodisi na parkirišču ali med polnjenjem.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi ID.7 Tourer

  1. 1.

    Študija tik pred proizvodnjo, vozilo še ni na voljo za prodajo. Pojdi nazaj

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.