Prava športnost prihaja od znotraj

Novi ID.7 Tourer GTX: Notranjost

Športnost in eleganca ne zaznamujeta le zunanjosti novega ID.7 GTX Tourer, pač pa sta tudi prepoznavni znak kakovostne notranjosti. Armaturna plošča z rdečimi barvnimi poudarki, značilnimi za GTX, in logotipi GTX na vstopnih letvah, sedežih in volanu izžarevajo čisto dinamiko. Serijske tekstilne sedežne prevleke GTX iz mikrovelurja "Artvelours" Eco in umetnega usnja z rdečimi okrasnimi šivi ne puščajo dvoma o športnem značaju vozila.

Posebno udoben element opreme so novi opcijski sedeži ergoActive Premium, ki so bili razviti v sodelovanju z ortopedi in strokovnjaki za hrbet ter so prejeli certifikat kakovosti nemškega neodvisnega združenja za zdrav hrbet AGR (Aktion Gesunder Rücken). Novi sprednji sedeži združujejo sedežno udobje, inovativne masažne programe, avtomatsko klimatiziranje ter kot novost funkcijo za aktivacijo mišic hrbtenice in medenice. Točkovna masaža in prvič tudi aktivacija medenice pospešujeta prekrvavitev, sproščata napetosti ter tako prispevata k dobremu počutju, še zlasti na dolgih vožnjah. Masažna funkcija deluje tako, da program uravnava naraščanje in upadanje tlaka v zračnih prekatih. Ti so vgrajeni v sedežnem naslonjalu in prvič tudi v sedišču.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi ID.7 Tourer GTX

  1. 1.

    Študija skorajšnje serije - vozilo, ki še ni na voljo za prodajo Pojdi nazaj

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.