Prava športnost prihaja od znotraj

Novi ID.3 GTX: Notranjost

Športnost in eleganca ne zaznamujeta le zunanjosti novega ID.3 GTX, pač pa sta tudi prepoznavni znak kakovostne notranjosti. Še posebej pritegnejo pozornost kakovostni materiali in markantni, za GTX specifični okrasni šivi, ki serijskim tekstilnim sedežnim prevlekam, armaturni plošči in sprednjim vratom dajejo pečat ekskluzivnosti. Ti detajli poudarjajo športni značaj vozila in so sinonim za novo, športno generacijo električne mobilnosti. Dovršeno zasnovo notranjosti zaokroža spodnji krak volana z napisom GTX.


Novi, serijski 32,8-centimetrski (12,9-palčni) osrednji zaslon na dotik in večfunkcijski volan z upravljanjem na dotik in vibracijskim odzivanjem poleg tega zagotavljata kar najvišjo raven udobja. Zaslon je zasnovan kot intuitivni nadzorni center za vse aplikacije v infotainmentu ter za številne Volkswagnove digitalne storitve1. Med drugim lahko na njem zaženete brezžične posodobitve ali nadgradnje2. Lahko pa si tudi skrajšate čakalne čase - z eno od digitalnih klasičnih iger v aplikaciji In-Car Igre. 

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi ID.3 GTX

  1. 1.

    Študija skorajšnje serije - vozilo, ki še ni na voljo za prodajo. Pojdi nazaj

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.