Meni
Zapri meni
Zapri

ID. BUZZ.
Povsod doma

ID. BUZZ.
Povsod doma

Končno je napočil čas, ko je ID. Buzz - ikonični električni enoprostorec iz naše družine ID. - pripravljen na serijsko proizvodnjo. Tik pred svetovno premiero vam bomo predstavili prve ekskluzivne podrobnosti in vam razkrili, kaj vas čaka v letu 2022. Tako vas bo že danes lahko prevzel vznemirljivi občutek pričakovanja.

Odpira številne nove možnosti:
prostorska zasnova

ID. Buzz je s tekočo silhueto in optimalno usklajenimi zunanjimi merami popoln sopotnik za vsakršne načrte - še posebej, ker se v notranjosti ponaša z obilico prostora in z inovativnimi rešitvami podpira vašo osebno rast. Kompaktna zunanja zasnova je kot ustvarjena za urbano okolje in avtomobil se zaradi izjemno dobre okretnosti odlično znajde tudi v ozkih ulicah. Tako je povsem možno, da ga boste že kmalu videli dinamično premagovati zavoje tudi v vašem mestu.

Odlična ideja
vse do najmanjše podrobnosti

ID. Buzz. V njem so luč sveta ugledale naše najboljše ideje, obenem pa zanj velja, da na novo opredeljuje pomen avtomobila v današnjem svetu: je vodnik, dom na štirih kolesih in prostor za ustvarjalnost. Po želji ID. Buzz pozna vaše najljubše pesmi. In ve, kako vam lahko na potovanju najbolje pomaga. Na primer s prilagodljivo prostorsko zasnovo in z obilo prostora za vašo družino in najrazličnejše dogodivščine. Odpeljite se vsi skupaj v naravo in tam tudi prenočite. S projicirnim sistemom s tehnologijo obogatene resničnosti boste zlahka našli tudi najbolj odročne kraje. Nenadoma boste občutili veter in morje. In prebudili se bodo spomini. Natanko tako kot oči ID. Buzza, ko vas osebno pozdravi s svojimi inteligentnimi LED-žarometi.

Volkswagnov model ID. Buzz je prijatelj vse družine. In vaš spremljevalec v stresnem vsakdanjiku. Kajti ta električni avto ponuja vse, kar poenostavlja življenje: sodobno udobje, popolnoma novo zasnovo notranjosti in že kmalu tudi popolnoma avtomatiziran način vožnje. Tako bo tudi voznik postal sovoznik. In se bo lahko posveti tistemu, kar ga najbolj navdihuje.

Prostorski čudež. Pripravljen na največje življenjske avanture.

Vemo, kako pomembno je, da ostanete prilagodljivi. ID. Buzz se zato ponaša z optimalno izrabo prostora. Prtljažnik je dovolj velik tudi za najbolj ambiciozne podvige. In če je potrebno, lahko v notranjosti še povečate prostor za prtljago. S prilagodljivo zasnovo sedežev je to nadvse preprosta naloga.

Projicirni sistem s tehnologijo obogatene resničnosti. Napredna tehnologija za pionirje.

ID. Buzz je inovativen. Njegov projicirni sistem s tehnologijo obogatene resničnosti projicira navigacijske napotke neposredno pred vozilo na cestišče in smerne puščice so vidne natanko tam, kjer morate peljati. Tako ste med vožnjo lahko ves čas popolnoma osredotočeni na cesto.

LED-oči. Osredotočenost na bistveno.

Namesto značilnih okroglih žarometov ima ID. Buzz inteligentne "oči" v LED-tehnologiji, ki interaktivno komunicirajo z voznikom in sopotniki. Ko na primer zavijate, se obrnejo v smeri vožnje. In ko ID. Buzz zazna pešce in kolesarje ob robu cestišča, jih celo "pogleda" in vas z decentnimi svetlobnimi signali opozori nanje. Precej neverjetno, kajne? 

Sledilna ploščica. Volan, kot ga še ne poznate.

V ID. Buzzu je vse intuitivno prilagojeno vozniku, zato je vožnja neverjetno preprosta naloga. Na armaturni plošči ni več gumbov in tipk. Na volanu je sledilna ploščica, s katero za upravljanje funkcij zadostuje rahel dotik. Preprosto tapnete na volan in že se lahko začne naslednja pustolovščina.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen