Svetloba brez senčnih plati.

Touran
LED-žarometi spredaj in zadaj.

Iskanje novih rešitev ima vedno dobrodejne učinke - tudi za oči. Svetloba svetlečih diod (LED) je v primerjavi s svetlobo klasičnih žarnic bistveno bolj prijazna do oči. Kaj to pomeni za voznika? Vožnja ponoči je zato občutno manj utrudljiva. Poleg tega imajo opcijske svetleče diode daljšo življenjsko dobo in pri zadnjih in zavornih lučeh bo zato manj pogosto potrebna menjava. In kar je najboljše: opcijski LED-žarometi (serijsko za Touran R-Line Edition) so videti sijajno, ob tem pa s svojo intenzivno svetlobo nikakor ne motijo nasproti vozečih voznikov. Opcijski sistem Dynamic Light Assist (serijsko za Touran R-Line Edition) namreč zasenči tiste predele, kjer bi dolge luči lahko zaslepile voznike na nasprotnem voznem pasu. Mar ni to odlična novica v vseh pogledih?

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.