Razkošje ekskluzivne estetike.

Izvedba Elegance

Zunanjost Touarega Elegance krasijo polirana 18-palčna platišča ter kromirane lamele na mreži hladilnika, okrog stranskih oken in na stranskih pragovih. Znotraj prevladujejo hladni sivi ali modri toni in plemenita črnina - na primer pri aluminijastih dekorativnih elementih in usnjenem paketu Vienna¹ s svetlo sivimi kontrastnimi šivi. Vse to lahko opcijsko nadgradite z usnjenim paketom Savona², ki vključuje udobna sedeža ergoComfort za voznika in sovoznika, ter z oblikovno skladnimi dekorativnimi elementi iz plemenitega brezovega lesa Silver Birch.

Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic v usnju Vienna

Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic v usnju Savona

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen