Spremljajte natanko tiste podatke, ki vas zanimajo.

Digitalni kombinirani instrument

Kar želite videti na 31 cm (12,3 palca) velikem zaslonu opcijskega digitalnega kombiniranega instrumenta, lahko izberete prek večfunkcijskega volana in infotainment sistema: po potrebi lahko prikličete oz. aktivirate podrobne podatke o vožnji, celozaslonski prikaz navigacijskega zemljevida ali vizualni 3D-prikaz asistenčnih sistemov. Možna je tudi usmerjena povečava navigacijskega zemljevida. Namesto klasičnih okroglih merilnikov so lahko na celotnem zaslonu prikazane informacije o trenutno predvajani skladbi ali stik, s katerim ravnokar telefonirate. Lahko tudi kombinirate na primer navigacijski zemljevid in medijske prikaze. Lahko vidite več. In to hitro, na prvi pogled.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen