Izjava o varovanju osebnih podatkov za aplikacijo Touareg AR

S to izjavo o varovanju osebnih podatkov vas družba Volkswagen AG, Berliner Ring 2, D-38440 Wolfsburg, vpisana v sodni register občinskega sodišča v Braunschweig pod številko HRB 100484, ("mi") seznanja z zbiranjem, obdelavo in uporabo vaših osebnih podatkov pri uporabi mobilne aplikacije "Touareg AR".

 1. Splošne informacije
  Vaše osebne podatke (vaše ime in priimek, vaš e-poštni naslov ali telefonska številka) zbiramo, obdelujemo in uporabljamo v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu podatkov.

  1.1.Zbiranje, obdelava in uporaba vaših osebnih podatkov
  Aplikacija ne zbira podatkov in jih tako tudi ne pošilja Volkswagnu.

  1.2.Funkcija fotografiranja
  Aplikacija omogoča uporabnikom, da Volkswagen Touareg 3 spoznajo v svetu obogatene resničnosti.Uporabniki lahko fotografirajoin fotografije delijo s pomočjo funkcij na pametnem telefonu.Prikazane konfiguracije niso naprodaj v vseh državah.
 2. Vaše pravice
  V zvezi z obdelavo in uporabo vaših podatkov imate pravico, da kadarkoli dostopate do svojih osebnih podatkov, jih popravljate in izbrišete.Če ste privolili v uporabo vaših osebnih podatkov za namene oglaševanja, lahko svoje soglasje kadarkoli prekličete z veljavnostjo za nadaljnjo uporabo.Za uveljavljanje navedenih pravic se pri družbi Volkswagen AG lahko brezplačno obrnete na e-poštni naslov datenschutz(kwfat)volkswagen(kwfdot)de ali uporabite kontaktne podatke, navedene v impresumu.

Stanje:marec 2018

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen