Pri vožnji je najpomembnejša varnostna razdalja.

ACC s sistemom Front Assist

S sistemom za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) s prediktivnim tempomatom* lahko vozilo med vožnjo samodejno ohranja nastavljeno najvišjo hitrost1 ter izbrano komfortno razdaljo do spredaj vozečega vozila.2 Prediktivni tempomat* dodatno zagotavlja pomoč pri uravnavanju hitrosti in vožnji skozi ovinke. S samodejnim nastavljanjem veljavnih hitrostnih omejitev lahko prepreči, da bi voznik nehote prekoračil dovoljeno hitrost.2 Sistem poleg tega na osnovi podatkov o poti iz navigacijskega sistema prilagaja hitrost ovinkom, križiščem (odcepom) in krožiščem.Udobje med vožnjo je tako večje, poraba goriva pa manjša.

Omejevalnik hitrosti vozniku pomaga pri upoštevanju predhodno nastavljene1 najvišje hitrosti2.

 

*Prediktivni tempomat v modelu Touareg v Sloveniji ne deluje.

Do hitrosti največ 210 km/h.

V okviru sistemskih omejitev. Voznik mora biti vedno pripravljen, da s prevzemom upravljanja vozila prekine delovanje asistenčnega sistema. Uporaba asistenčnega sistema voznika ne odvezuje odgovornosti, da mora vozilo voziti preudarno. 

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen