Golf. Povezan s svetom.

Golf predstavlja vaša vrata v svet Volkswagnovih digitalnih storitev in funkcij: po želji je lahko že od samega začetka popolnoma povezan, s čimer vam bodo na voljo številne storitve We Connect.1 Po enkratni aktivaciji in prijavi s Volkswagen ID je uporaba spletnih storitev popolnoma preprosta, poleg tega pa še brezplačna.
S storitvami iz ponudbe We Connect¹ bo vaš vsakdanjik ne le prijetnejši, temveč tudi udobnejši. Lahko boste namreč dostopali do vseh pomembnih informacij o vozilu, kaj hitro pa boste tudi odkrili, kako praktične so storitve Klic ob okvari, Spletno obvestilo alarmne naprave in Načrtovanje servisnih terminov. Poleg tega boste svoj pametni telefon lahko uporabljali kot mobilni ključ ter svoj Golf odklenili in zagnali kar brez iskanja ključa.2, 3
Z aplikacijo Volkswagen4 za pametni telefon vam je nenehno zagotovljen popoln pregled nad najpomembnejšimi podatki o vašem novem Golfu: med drugim lahko odčitate, koliko meri preostali doseg, in preverite, ali so vrata in okna zaprta.

1 Za uporabo storitev We Connect potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate z uporabniškim imenom in geslom prijaviti v We Connect. Poleg tega morate prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect oz. We Connect Plus. Za We Connect Plus imate po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletnem mestu myVolkswagen registrirate svoje vozilo in izkoristite celotno dogovorjeno brezplačno obdobje uporabe storitev.


2 Na voljo samo v kombinaciji z opcijskim navigacijskim sistemom Discover Pro in aplikacijo We Connect. Uporabnik na začetku pridobi pet mobilnih ključev, ki jih lahko aktivira v obdobju prvih 4 let po sklenitvi pogodbe za We Connect. V primeru dodelitve mobilnega ključa nadaljnjemu uporabniku je s postopkom Volkswagen Ident treba overiti istovetnosti pošiljatelja ključa. Po namestitvi na združljiv pametni telefon mobilni ključ na izključno tej napravi deluje eno leto.


3 Pogoje uporabe za mobilni ključ najdete tukaj.


4 Za uporabo brezplačne aplikacije We Connect sta potrebna pametni telefon z ustreznim operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora imeti uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Golf GTI

Golf GTI

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.