Paket opreme za terensko vožnjo

Naredi dober vtis - tudi na zahtevnem terenu

Z opcijskim paketom opreme za terensko vožnjo boste izpopolnili terenske zmogljivosti novega Touarega. Poleg sedmih serijskih voznih profilov vam bosta dodatno na voljo še profila GRAMOZ in PESEK, pri katerih se nastavitve motorja in menjalnika prav tako prilagodijo specifični vozni situaciji. Ostale posebnosti novega Touarega s paketom opreme za terensko vožnjo:

  • Hladilnik, akumulator, dno in rezervoar za gorivo imajo učinkovitejšo zaščito.
  • Rezervoar za gorivo ima 90-litrsko prostornino, s čimer je zagotovljen večji doseg.
  • Na voljo sta dve vlečni ušesi, da pri vožnji po zahtevnih terenih lahko namestite eno vlečno uho spredaj in eno zadaj.
  • Serijski štirikolesni pogon 4MOTION neodvisno poganja vsako posamezno kolo.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.