Razširite svoje obzorje – na cesti in v digitalnem svetu

VW Connect Plus

Celotni svet Volkswagnovih digitalnih storitev in funkcij povzdiguje povezljivost v vašem Golfu na višjo raven. S paketom VW Connect Plus1 so opcijsko na voljo dodatne pametne storitve.

Med njimi je tudi pametna navigacija2, ki vas domala v realnem času obvešča o aktualni prometni situaciji in spremembah na izbrani relaciji ali pa opozarja na ovire v prometu. Inteligentno spletno izračunavanje poti omogoča, da se prilagodljivo odzivate na spremenjene pogoje in tako vedno vozite po optimalni poti. A to še ni vse. S spletnim posodabljanjem zemljevidov so vaši kartografski podatki lahko vedno aktualni, ažurne informacije o cenah goriva na posameznih bencinskih servisih in o prostih parkirnih mestih v parkirnih hišah in na javnih parkiriščih pa vam pomagajo še bolj sproščeno prispeti na cilj.

Več o VW Connect Plus 

Če želite uporabljati storitve VW Connect in VW Connect Plus ali We Connect in We Connect Plus za družino ID., potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate v VW Connect/VW Connect Plus ali We Connect/We Connect Plus prijaviti s svojim uporabniškim imenom in geslom. Poleg tega morate ločeno skleniti pogodbo za VW Connect/VW Connect Plus ali We Connect/We Connect Plus z družbo Volkswagen AG na spletu. Po predaji vozila imate 90 dni časa za registracijo vozila na spletnem mestu myvolkswagen.net ali v aplikaciji »Volkswagen« (na voljo v trgovinah App Store in Google Play Store), da boste storitve VW Connect Plus/We Connect Plus lahko uporabljali za celotno trajanje dogovorjenega prvotnega brezplačnega obdobja. S poznejšo registracijo se trajanje začetnega obdobja skrajša. Natančno trajanje obdobja si lahko ogledate v okviru aktiviranja ali po aktiviranju na myvolkswagen.net. Po poteku trajanja začetnega obdobja storitve VW Connect Plus/We Connect Plus jo je treba podaljšati proti plačilu.  

Nekatere mobilne spletne storitve VW Connect/VW Connect Plus ali We Connect/We Connect Plus je mogoče upravljati samo z aplikacijo Volkswagen. Če želite uporabljati brezplačno aplikacijo, potrebujete pametni telefon z ustreznim operacijskim sistemom iOS ali Android in kartico SIM z možnostjo podatkov z obstoječo ali ločeno pogodbo o mobilnem telefonu med vami in ponudnikom mobilnih storitev. Ob izmenjavi podatkov po internetu lahko, odvisno od vaših trenutnih tarif mobilne telefonije in zlasti pri uporabi v tujini, nastanejo dodatni stroški (npr. stroški gostovanja). 

Mobilne spletne storitve so na voljo v dogovorjenem obdobju veljavnosti pogodbe, znotraj katerega pa so predmet vsebinskih sprememb. Storitve, vključene v paketih VW Connect in VW Connect Plus ali We Connect in We Connect Plus, se lahko razlikujejo od države do države. Razpoložljivost je odvisna tudi od modela vozila, opreme in nameščene različice programske opreme. To velja tudi za storitve tretjih oseb. Več informacij je na voljo na connect.volkswagen.com in pri vašem Volkswagnovem partnerju. Upoštevajte tudi veljavne splošne pogoje poslovanja za digitalne storitve ID. družine.

Samo v kombinaciji z radiem "Ready 2 Discover"  ali "Discover Media" ali "Discover Pro".

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.