Za vas ohranja smer vožnje. Druge pa na primerni razdalji.

Travel Assist

Če se boste odločili za opcijski sistem Travel Assist, bo vaš avto opremljen z nadvse uporabno asistenco. Ta lahko namesto vas ohranja smer na voznem pasu in nastavljeno najvišjo hitrost ter pri tem upošteva razdaljo do spredaj vozečih vozil.

Pomaga si s funkcijo prilagodljivega vodenja po voznem pasu, ki aktivno ohranja vozilo na sredini voznega pasu. Pri tem se Travel Assist lahko prilagodi vašemu načinu vožnje in ustrezno zamakne sredinsko linijo - bodisi v levo ali v desno.

Če je vaš Volkswagen opremljen s parkirnim sistemom Park Assist Plus, asistenco za menjavo voznega pasu Side Assist in navigacijskim sistemom, vam Travel Assist na avtocesti po želji lahko aktivno pomaga pri menjavi voznega pasu.

Dodatno je sistem Travel Assist opremljen še s prediktivnim tempomatom in asistenco za ovinke. Tako lahko hitrost vozila prilagaja veljavnim hitrostnim omejitvam in poteku poti (ovinkom, krožiščem itd.). 1,2,3

V okviru sistemskih omejitev.

Voznik mora biti vedno pripravljen, da s prevzemom upravljanja vozila prekine delovanje asistenčnega sistema. Uporaba asistenčnega sistema voznika ne odvezuje odgovornosti za preudarno upravljanje vozila.

V povezavi z navigacijskim sistemom.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.