Povežite se s svojim ID.7 Tourer GTX

ID.7 Tourer GTX: VW Connect

Z digitalnimi storitvami VW Connect1 je vaš ID. prek fiksno vgrajene SIM-kartice po želji povezan s spletom. S storitvami VW Connect Plus1 so vam na voljo prometne informacije v domala realnem času ter podatki o polnilnih postajah, vključno s stanjem zasedenosti in odpiralnimi časi. Še več digitalnih produktov za svoj ID. lahko prenesete, namestite in posodobite prek trgovine In-Car.2

Aplikacija Volkswagen3 za pametne telefone omogoča pregled nad pomembnimi podatki o vašem ID. tudi na poti: med drugim boste lahko odčitali, kolikšen je preostali doseg, in preverili, ali so vsa vrata in okna zaprta. Na daljavo lahko tudi udobno zaženete in prekinete polnjenje baterije ter prilagodite nastavitve klimatske naprave.

Več o We Connect

Za uporabo storitev We Connect in We Connect Plus pri modelih družine ID. potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate z uporabniškim imenom in geslom prijaviti v We Connect/We Connect Plus. Poleg tega morate prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect/We Connect Plus. Za We Connect Plus imate po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani myvolkswagen.net ali prek aplikacije Volkswagen (na voljo v spletnih trgovinah App Store in Google Play Store) registrirate svoje vozilo in izkoristite celotno dogovorjeno brezplačno obdobje uporabe storitev. Ob kasnejši registraciji se trajanje brezplačnega obdobja uporabe storitev skrajša.

Za uporabo funkcij Upgrades potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID, veljavno pogodbo We Connect in vašo identifikacijo kot glavni uporabnik, kar pomeni, da mora biti vaš uporabniški račun povezan s konkretnim vozilom. Prav tako je potrebno, da ima vozilo tehnične funkcije in strojno opremo, ki je potrebna za posamezni produkt. Produkte Upgrades, dobavljive za posamezno vozilo, si lahko glavni uporabnik ogleda v trgovini In-Car infotainment sistema. Za plačljive produkte mora uporabnik v spletni trgovini We Connect. Pridobljene in aktivirane funkcije Upgrades ostanejo v vozilu in jih ni mogoče prenesti na druga vozila.

Za uporabo brezplačne aplikacije sta potrebna pametni telefon z ustreznim operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora imeti uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem. Pri prenosu podatkov prek interneta lahko - odvisno od tarife mobilnega telefonskega omrežja in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih).

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi ID.7 Tourer GTX

  1. 1.

    Študija skorajšnje serije - vozilo, ki še ni na voljo za prodajo Pojdi nazaj

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.