Varstvo podatkov pri upravljanju uporabnikov

Nastavitev povezanega načina v »nastavitvah zasebnosti«

Ta posodobitev programske opreme uporabniku prek nadzornega centra omogoča prikaz trenutnega stanja zasebnosti, odpiranje nastavitev zasebnosti in ogled podrobnih informacij o nastavitvah. Uporabnik lahko svoje nastavitve zasebnosti v infotainment sistemu personalizira in - če je v vozilu prijavljen - tudi shrani.

Anonimni gost lahko na pozdravnem zaslonu izbere povezani ali nepovezani način (s podatki o lokaciji ali brez njih).

Sami določite, katere podatke želite pošiljati ali deliti. Vse spletne storitve, ki niso v skladu z vašimi nastavitvami zasebnosti, se v vozilu deaktivirajo.

Storitve vozila, ki nimajo dovoljenja za obdelavo osebnih podatkov uporabnika, lahko glavni uporabnik in gostujoči uporabnik preprosto deaktivirata tudi na seznamu izdelkov v aplikaciji ali brskalniku prek myVolkswagen - tako se zagotovi, da je komunikacija onemogočena samo za zadevne storitve v vozilu (razen za zakonsko predpisane funkcije, kot je eCall).


Anonimni gost nima dostopa do deaktivacije posameznih storitev.

 

Izjava družbe Volkswagen o omejitvi odgovornosti

  1. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.
  2. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 
Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Software Update 3.0

ID. Software Update 3.0

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen