Primerjava funkcije - Več mobilnih spletnih storitev

Programska oprema ID. 3.0, nameščena kot posodobitev, in tovarniško nameščena programska oprema ID. 3.0

V tej tabeli je prikazan pregled funkcij posodobitve za vozila ID.31, ID.41 in ID.51.

 

FUNKCIJA 3.) Na voljo s programsko opremo ID. 3.0 - nameščeno kot posodobitev Na voljo s programsko opremo ID. 3.0 - nameščeno tovarniško
Aplikacija We Connect ID. – Parkirni položaj -        Preprosto lociranje vozila, npr. v mestih ali na velikih parkiriščih, na podlagi natančnega naslova. -        Preprosto lociranje vozila, npr. v mestih ali na velikih parkiriščih, na podlagi natančnega naslova.
-        Hiter dostop do vozila z navigacijo prek aplikacije We Connect ID. -        Hiter dostop do vozila z navigacijo prek aplikacije We Connect ID.
-        Pregleden prikaz zemljevida parkirnega položaja, datum in čas parkiranja ter možna pot do vozila. -        Pregleden prikaz zemljevida parkirnega položaja, datum in čas parkiranja ter možna pot do vozila.
Aplikacija We Connect ID. – Status vozila -        Hiter pregled, ali so vsa vrata in okna zaklenjena oz. zaprta in vse luči izklopljene. -        Hiter pregled, ali so vsa vrata in okna zaklenjena oz. zaprta in vse luči izklopljene.
-        Podatke si je mogoče ogledati prek aplikacije We Connect. -        Podatke si je mogoče ogledati prek aplikacije We Connect.
Aplikacija We Connect ID. – Informacije o temperaturi (trenutno so informacije o temperaturi na voljo za vozila ID.3 Pure (45 kWh baterija) in ID.4 Pure (52 kWh baterija)). -        Glede na vremensko napoved na lokaciji vozila in stanje napolnjenosti baterije prejmete prek aplikacije We Connect ID. priporočilo za predgretje ali polnjenje visokonapetostne baterije. Pri tem ste pozvani, da nastavite čas odhoda oz. napolnite vozilo, da preprečite zmanjšano zmogljivost baterije zaradi mraza. -        Glede na vremensko napoved na lokaciji vozila in stanje napolnjenosti baterije prejmete prek aplikacije We Connect ID. priporočilo za predgretje ali polnjenje visokonapetostne baterije. Pri tem ste pozvani, da nastavite čas odhoda oz. napolnite vozilo, da preprečite zmanjšano zmogljivost baterije zaradi mraza.

Primerjava funkcije - Sistemi za pomoč vozniku

FUNKCIJA 3.) Na voljo s programsko opremo ID. 3.0 - nameščeno kot posodobitev Na voljo s programsko opremo ID. 3.0 - nameščeno tovarniško
Travel Assist z množico podatkov in asistenco za menjavo voznih pasov 4.) -        Zaradi zahtev glede strojne opreme ni na voljo kot posodobitev. -        Na voljo v opcijskem asistenčnem paketu Plus.
Park Assist Plus 4.) -        Zaradi zahtev glede strojne opreme ni na voljo kot posodobitev. -        Na voljo v opcijskem asistenčnem paketu.
Park Assist Plus s pomnilno funkcijo 4.) -        Zaradi zahtev glede strojne opreme ni na voljo kot posodobitev. -        Na voljo v opcijskem asistenčnem paketu Plus.

Primerjava funkcije - Povezljivost in varnost

FUNKCIJA 3.) Na voljo s programsko opremo ID. 3.0 - nameščeno kot posodobitevt Na voljo s programsko opremo ID. 3.0 - nameščeno tovarniško
Storitev za klic v sili -        Zaradi zahtev glede strojne opreme ni na voljo kot posodobitev. -        Storitev za klic v sili dopolnjuje in razširja zakonsko predpisani sistem za klic v sili eCall.
-        Ali vozilo vključuje storitev za klic v sili, je odvisno od opreme in države.
Pannenruf 5.) -        Zaradi zahtev glede strojne opreme ni na voljo kot posodobitev. -        Za servisni klic brez prenosa podatkov pred registracijo pogodba in uporabniški račun z identifikacijo Volkswagen nista potrebna.
Inforuf 5.) -        Zaradi zahtev glede strojne opreme ni na voljo kot posodobitev. -        Informacijski klic omogoča, da s pritiskom gumba prikličete Volkswagnovo službo za pomoč strankam, ki vam zagotovi informacije o digitalnih storitvah in pomoč pri uporabi vozila.

 

Izjava družbe Volkswagen o omejitvi odgovornosti

  1. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.
  2. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 
  3. Funkcionalnost po posodobitvi je odvisna od trga, modelskega leta in dodatne opreme ter se lahko razlikuje. 
  4. Odvisno od dodatne opreme.
  5. Ni na voljo v vseh državah in lahko glede na model in deželno opremo velja za dodatno opremo.

 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Software Update 3.0

ID. Software Update 3.0

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen