Primerjava funkcij - Udobje

Programska oprema ID. 3.0, nameščena kot posodobitev, in tovarniško nameščena programska oprema ID. 3.0

V tej tabeli je prikazan pregled funkcij posodobitve za vozila ID.31, ID.41 in ID.51.

FUNKIJA 3.) Na voljo s programsko opremo ID. 3.0 - nameščeno kot posodobitev Na voljo s programsko opremo ID. 3.0 - nameščeno tovarniško
Razširitve projekcijskega zaslona Head-up z obogateno resničnostjo – na voljo v opcijskem paketu Infotainment Plus -        Opozorilo glede stanja napolnjenosti baterije (SOC) -        Opozorilo glede stanja napolnjenosti baterije (SOC)
-        Ciljna zastavica s prikazom razdalje do cilja -        Ciljna zastavica s prikazom razdalje do cilja
-        Informacije o smeri in podatki o razdalji -        Informacije o smeri in podatki o razdalji
-        Prikaz krožišč -        Prikaz krožišč
-        Puščica, ki kaže smer -        Puščica, ki kaže smer
-        Pomoč sistema Travel Assist pri menjavi voznega pasu (odvisno od opcijskega asistenčnega paketa Plus) 4.)
Razširitve sistema ID. Light -        Opozorila o lokalnih nevarnostih -        Opozorila o lokalnih nevarnostih
-        Priporočilo glede menjave voznega pasu – funkcija je sestavni del navigacije, ki je na voljo v opcijskem paketu Infotainment 4.) -        Priporočilo glede menjave voznega pasu – funkcija je sestavni del navigacije, ki je na voljo v opcijskem paketu Infotainment 5.)
-        Začasna zaustavitev delovanja
-        Inteligentna parkirna asistenca – funkcija je sestavni del opcijskega asistenčnega paketa 4.)
Upravljanje uporabnikov -        Za vozila družine ID. sta bili do zdaj na voljo dve vlogi: glavni uporabnik in anonimni gost. S to posodobitvijo je dodatno na voljo vloga gostujočega uporabnika. -        Za vozila družine ID. sta bili do zdaj na voljo dve vlogi: glavni uporabnik in anonimni gost. S to posodobitvijo je dodatno na voljo vloga gostujočega uporabnika.
Spletni radio -        S to različico programske opreme je zdaj vključena tudi količina podatkov. -        S to različico programske opreme je zdaj vključena tudi količina podatkov.
Glasovno upravljanje in spletno glasovno upravljanje -        Posodobitev glasovnega upravljanja prinaša večjo odzivno hitrost in zanesljivejše razumevanje ukazov. -        Posodobitev glasovnega upravljanja prinaša večjo odzivno hitrost in zanesljivejše razumevanje ukazov.
Zvočni sistem Volkswagen Sound 4.) -        Zaradi zahtev glede strojne opreme ni na voljo kot posodobitev. -        Na voljo v opcijskem paketu Infotainment Plus.
Personalizacija -        Ni na voljo kot posodobitev. -        Po nastavitvi uporabniškega računa Volkswagen in prvi prijavi v infotainment sistem vozilo aktivira osebne nastavitve številnih sistemov – od sedežev, luči, klimatizacije do sistemov za pomoč vozniku – ter vam tako omogoči največjo stopnjo udobja.

 

Izjava družbe Volkswagen o omejitvi odgovornosti

  1. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.
  2. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 
  3. Funkcionalnost po posodobitvi je odvisna od trga, modelskega leta in dodatne opreme ter se lahko razlikuje. 
  4. Odvisno od dodatne opreme.

 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Software Update 3.0

ID. Software Update 3.0

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen