Razširitve sistema ID. Light

Izboljšane informacije, boljši nadzor

Sistem ID. Light je svetlobna linija na spodnjem delu vetrobranskega stekla, ki zagotavlja dodatne vizualno prikazane informacije.

S programsko opremo ID. 3.0 je sistem ID. Light razširjen z naslednjimi signali:

  • Opozorila o lokalnih nevarnostih:
    vas obveščajo in opozarjajo na nevarnosti pred vami, npr. okvarjena vozila, nezgode in intervencijska vozila. Prikaz v sistemu ID. Light vam pomaga pri zaznavanju in lokaliziranju informacij. Na primer, intervencijsko vozilo, ki prihaja po levi strani, je prikazano na levi strani sistema ID. Light.
  • Priporočilo glede menjave voznega pasu:
    Sistem ID. Light vam pri navigaciji po avtocesti pomaga s pravočasnim opozorilom za menjavo voznega pasu, če naslednjega izvoza ni mogoče doseči s trenutnega voznega pasu.

Več informacij najdete v tem posnetku:

Začni video

 

Izjava družbe Volkswagen o omejitvi odgovornosti

  1. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.
  2. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 
Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Software Update 3.0

ID. Software Update 3.0

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen