Glasovno upravljanje in spletno glasovno upravljanje

Vaše vozilo ID. vas še bolje razume

Izboljšani glasovni vnos in glasovna sporočila poskrbijo za to, da vaše vozilo ID. še bolje razume glasovno upravljanje in komunicira z vami. Odzivna hitrost glasovnega upravljanja zagotavlja hitrejši odziv in tudi kakovost odgovorov je v primerjavi s prejšnjo različico programske opreme večja.

Več informacij najdete v tem posnetku:

Začni video

Glasovno upravljanje s spletnimi komponentami omogoča, da številne funkcije infotainmenta in vozila upravljate z naravnim jezikom1. Vozilo ID. tako razume vprašanja in izraze, ki so prosto oblikovani in izraženi v pogovornem jeziku. Interakcijo začnete z aktivacijskim izrazom »Zdravo, ID.« ali s tipko na volanu.

Posodobitev glasovnega upravljanja prinaša večjo odzivno hitrost in zanesljivejše razumevanje ukazov.

Za spletne komponente glasovnega upravljanja sta potrebna veljavna pogodba We Connect Plus in uporabniški račun z identifikacijo Volkswagen.

 

Izjava družbe Volkswagen o omejitvi odgovornosti

  1. Naravni govor je na voljo za jezike: nemščina, angleščina (ZDA), angleščina (Velika Britanija), francoščina, italijanščina, španščina, češčina, danščina, nizozemščina, norveščina, poljščina, portugalščina, švedščina
  2. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 
Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Software Update 3.0

ID. Software Update 3.0

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen