Primerjava funkcije - Aplikacije in funkcije In-Car

Programska oprema ID. 3.0, nameščena kot posodobitev, in tovarniško nameščena programska oprema ID. 3.0

V tej tabeli je prikazan pregled funkcij posodobitve za vozila ID.31, ID.41 in ID.51.

FUNKCIJA 3.) Na voljo s programsko opremo ID. 3.0 - nameščeno kot posodobitev Na voljo s programsko opremo ID. 3.0 - nameščeno tovarniško
Aplikacija In-Car »Servis vozila« -        Aplikacija In-Car vam s prikazom opozorilnih lučk in potrebnih vzdrževalnih del omogoča vnaprejšnje načrtovanje vzdrževanja in popravil. -        Aplikacija In-Car vam s prikazom opozorilnih lučk in potrebnih vzdrževalnih del omogoča vnaprejšnje načrtovanje vzdrževanja in popravil.
Dogovor za servisni termin -        Omogoča samodejno ustvarjanje delavniških poizvedb v zvezi z aktivnimi opozorili za pregled in z izbranimi opozorilnimi lučkami, relevantnimi za servis. -        Omogoča samodejno ustvarjanje delavniških poizvedb v zvezi z aktivnimi opozorili za pregled in z izbranimi opozorilnimi lučkami, relevantnimi za servis.
Razširitve aplikacije In-Car »We Charge« -        S to posodobitvijo vam aplikacija In-Car omogoča razširitve funkcij, npr. statistiko izkoriščenosti polnilnih postaj, razširjene možnosti filtriranja in prikaz posebnih ciljev v okolici. -        S to posodobitvijo vam aplikacija In-Car omogoča razširitve funkcij, npr. statistiko izkoriščenosti polnilnih postaj, razširjene možnosti filtriranja in prikaz posebnih ciljev v okolici.
-        Omogoča podajanje povratnih informacij v obliki ocenjevanja z zvezdicami in sporočanje težav. Poleg tega si lahko uporabniki ogledajo povprečje vseh danih ocen v obliki zvezdic ter sporočene in potrjene težave (npr. motnje). -        Omogoča podajanje povratnih informacij v obliki ocenjevanja z zvezdicami in sporočanje težav. Poleg tega si lahko uporabniki ogledajo povprečje vseh danih ocen v obliki zvezdic ter sporočene in potrjene težave (npr. motnje).
Aplikacija In-Car »Igre« 4.) – ni na voljo na vseh trgih -        Na zaslonu infotainment sistema lahko igrate pasjanso, šah, iskanje slik, iskanje besed ali novo igro »VW Go«. -        Na zaslonu infotainment sistema lahko igrate pasjanso, šah, iskanje slik, iskanje besed ali novo igro »VW Go«.“

 

Izjava družbe Volkswagen o omejitvi odgovornosti

  1. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.
  2. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 
  3. Funkcionalnost po posodobitvi je odvisna od trga, modelskega leta in dodatne opreme ter se lahko razlikuje. 
  4. Ni na voljo v vseh državah in lahko glede na model in deželno opremo velja za dodatno opremo.

 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Software Update 3.0

ID. Software Update 3.0

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen