Primerjava funkcij - Izboljšana navigacija

Programska oprema ID. 3.0, nameščena kot posodobitev, in tovarniško nameščena programska oprema ID. 3.0

V tej tabeli je prikazan pregled funkcij posodobitve za vozila ID.31, ID.41 in ID.51.

FUNKCIJA 3.) Na voljo s programsko opremo ID. 3.0 - nameščeno kot posodobitev Na voljo s programsko opremo ID. 3.0 - nameščeno tovarniško
Navigacija po voznih pasovih – funkcija je sestavni del navigacije, ki je na voljo v opcijskem paketu Infotainment 4.) Večje udobje in izboljšane informacije z natančnejšim vodenjem po avtocestah Večje udobje in izboljšane informacije z natančnejšim vodenjem po avtocestah
"Spletno iskanje posebnih ciljev v navigacijskem sistemu – funkcija je sestavni del navigacije, ki je na voljo v opcijskem paketu Infotainment 4.) Za boljšo izkušnjo strank poskrbijo hitrejši in ustreznejši rezultati iskanja ter boljša razvrstitev relevantnih rezultatov. Za boljšo izkušnjo strank poskrbijo hitrejši in ustreznejši rezultati iskanja ter boljša razvrstitev relevantnih rezultatov.
Potrebna sta veljavna pogodba We Connect Plus in uporabniški račun z identifikacijo Volkswagen.

 

Izjava družbe Volkswagen o omejitvi odgovornosti

  1. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.
  2. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 
  3. Funkcionalnost po posodobitvi je odvisna od trga, modelskega leta in dodatne opreme ter se lahko razlikuje. 
  4. Odvisno od dodatne opreme.

 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Software Update 3.0

ID. Software Update 3.0

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen