Popolna povezljivost.

Car-Net App-Connect

Opcija Car-Net App-Connect vam omogoča, da svoj pametni telefon preprosto povežete z radijskim sistemom Composition Media ali z navigacijskima sistemoma Discover Media in Discover Pro (vsi na voljo kot dodatna oprema).Po vzpostavitvi povezave lahko izbrane aplikacije, nameščene na mobilnem telefonu, upravljate prek zaslona na dotik.Toda ključna prednost ni le preprosto upravljanje:številne aplikacije lahko obdelujejo podatke, ki jih pošilja vozilo, ter omogočajo dodatne uporabne ali zabavne funkcije.
Volkswagen za povezavo s pametnimi telefoni ponuja vmesnik, ki podpira kar tri tehnologije:MirrorLink™, Google Android Auto™ in Apple CarPlay™.Na spletni strani www.volkswagen.de/mobiltelefon lahko preverite, s katero od navedenih tehnologij je združljiv vaš pametni telefon.Pri tem morate upoštevati, da nekatere aplikacije niso na voljo za vsako od treh navedenih tehnologij in da se razpoložljivost tehnologij v posameznih državah lahko razlikuje.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Prostor za spontanost. Golf Variant.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen