Dizajn, ki vzbuja veselje. Postavite ga vsem na ogled.

Zunanjost

Na sprednjem delu Golfa Variant kot magnet privlačijo poglede dnevne luči v LED-tehnologiji, smernika, integrirana v halogenska glavna žarometa, ter odbijača, lakirana v barvi vozila. Za nemalo pozornosti poskrbita tudi mreža hladilnika in mreža na odprtinah za zajemanje zraka, ki sta zasnovani v klasični črni barvi. 

Zadek s svojo zasnovo ni nič manj impresiven kot sprednji del vozila: njegova posebnost sta pokrov prtljažnika z integriranim usmernikom zraka ter dvodelna obloga odbijača z deljenimi zadnjimi lučmi v LED-tehnologiji, integriranima odsevnikoma in črnim strukturiranim difuzorjem. Elegantni dizajn zaokrožajo markantne strešne letve. Te omogočajo stabilno pritrditev večjih kosov prtljage in so serijsko zasnovane v črni barvi. Izvedbi Alltrack in R sta serijsko opremljeni s srebrno eloksiranimi strešnimi letvami.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Prostor za spontanost. Golf Variant.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen