Zapri meni
Zapri

Tako vsestranski kot le malokateri avto. Golf.

 

Tako vsestranski kot le malokateri avto. Golf.

Golf že več generacij daje svojstven pečat svojemu razredu. Tudi aktualni Golf predstavlja mejnik za naslednjo generacijo.

Oprema in dizajn.

Ključna odlika vsakega Volkswagna sta kakovostna oprema in prečiščen dizajn.

Številne možnosti za individualizacijo vam omogočajo, da lahko Golf še bolj prilagodite lastnim željam. Bogata izbira vam bo vzela sapo.

Zunanjost Ko se dinamika sreča z eleganco.

Golf je jasno prepoznaven že na prvi pogled – in kot pri vsaki generaciji vzbuja pozornost z markantnim in samozavestnim videzom. Ključno vlogo pri tem imajo novi žarometi in nova odbijača, dinamično zasnovana mreža hladilnika, zadnji difuzor ter zadnje LED-luči s posebno izrazno močjo.

Notranjost Odkrijte več prostora za udobje.

Ko se prostornost sreča z udobjem, kakovostjo in novimi tehnologijami – notranjost Golfa ima vse navedene odlike. Z enim samim ciljem: da bi bila vsaka vožnja kar se da sproščena.

Luči Nekaj se vam bo posvetilo že na prvi pogled.

Svetlobna grafika Golfa zna poskrbeti za nepozaben vtis. Luči so na voljo v več privlačnih izvedbah. In povsem vseeno je, za katero možnost se boste odločili: vse luči zagotavljajo dobro vidljivost.

Platišča Ponudba platišč za Golf – pustite se zapeljati.

Katera kombinacija pnevmatik in platišč najbolj pristaja Golfu? O tem ima seveda vsak svoje mnenje. Vsekakor pa velja, da aluminijasta platišča poudarjajo športni značaj Golfa.

Izvedbe

Glavne značilnosti Golfa iz različnih zornih kotov.

Infotainment.

Golf ponuja številne možnosti za udobno in preprosto uporabo sodobnih tehnologij – ne glede na to, ali želite telefonirati med vožnjo, spremljati aktualne prometne informacije, poiskati navigacijske napotke do izbranega cilja ali preprosto le poslušati svoje najljubše skladbe.

Funkcije infotainment sistemov

Radijski sistemi

Nazaj na pregled

Po želji lahko seveda tudi le poslušate radio.

Med vožnjo radi poslušate glasbo, vendar pa hkrati želite biti z vsem na tekočem in se ne želite odpovedati prvovrstnemu udobju? Potem vas bosta oba radijska sistema, ki sta na voljo, preprosto navdušila.

Navigacija

Nazaj na pregled

Popolno razvedrilo na poti do vsakega cilja.

Dva opcijska navigacijska sistema se ponašata z vrsto inovativnih funkcij in lahko izpolnita domala vse želje. Tako lahko uživate v vrhunski kakovosti predvajanja glasbe in zanesljivo dosežete vsak cilj.

Car-Net Guide & Inform

Nazaj na pregled

Bodite vedno seznanjeni z aktualnim dogajanjem.

S storitvami Car-Net Guide & Inform boste kadarkoli lahko poiskali vznemirljive cilje v svoji okolici, prvo prosto parkirno mesto ali pa najbližji bencinski servis.

Car-Net App-Connect

Nazaj na pregled

Popolna povezljivost.

Car-Net App-Connect so v osnovi tri inovativne tehnologije, s katerimi je aplikacije s pametnega telefona mogoče prezrcaliti na zaslon infotainment sistema v vozilu –to so tehnologije MirrorLink™, Google Android Auto™ in Apple CarPlay™.

Telefonija

Nazaj na pregled

Poenostavite si komuniciranje.

Vzemite si čas za pogovor. A pri tem imejte obe roki ves čas na volanu. Golf vam to omogoča z dvema opcijskima telefonskima vmesnikoma, ki zagotavljata najvišjo raven udobja.

Asistenčni sistemi.

Inteligentni asistenčni sistemi zvišujejo raven udobja pri vožnji. Poleg tega boste z njimi lažje kos kritičnim situacijam ali pa do teh sploh ne bo prišlo. In čeprav boste le redko dejansko občutili delovanje naprednih tehnologij, vas bo ves čas spremljal prijeten občutek. Zavedali se boste namreč, da vam nenehno stojijo ob strani.

Asistenčni sistemi

Front Assist in ACC

Nazaj na pregled

V prometnem vrvežu lahko ostanete povsem sproščeni.

Z opcijskim sistemom za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC), bo vsaka vožnja bolj sproščena (od izvedbe Comfortline naprej na voljo serijsko). Sistem za nadzor prometa Front Assist, ki je na voljo z mestno funkcijo zaviranja v sili in funkcijo zaznavanja pešcev, je serijski.

Asistenca za zastoje in Emergency Assist

Nazaj na pregled

Da nikdar več ne boste imeli občutka, da ste obtičali na mestu.

Asistenca za zastoje vas razbremeni pri vožnji, ki vam zaradi pogostega ustavljanja in speljevanja para živce, in pomaga preprečevati nezgode, do katerih pogosto pride v zastojih. Opcijska asistenca Emergency Assist lahko prepozna, da voznik ne zmore več upravljati vozila, in delno prevzame krmiljenje.

Park Assist

Nazaj na pregled

Parkiranje je lahko tako enostavno.

Ali še vedno parkirate sami? Opcijski parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist namesto vas vrti volan, poleg tega pa vam poenostavi iskanje parkirnega mesta. Z ultrazvočnimi senzorji preveri, ali je prosto parkirno mesto dovolj veliko za vaš Golf.

Senzor za mrtvi kot

Nazaj na pregled

Golf vam lahko pomaga, ko želite zamenjati vozni pas ali odpeljati s parkirnega mesta.

Opcijski senzor za mrtvi kot z asistenco za odparkiranje vas med vožnjo v okviru sistemskih omejitev opozarja na vozila v mrtvem kotu. Pri vzvratnem izvozu s parkirnega mesta nadzoruje območje ob straneh vozila in za vozilom.

Tehnologija.

Prepričljiv adut sodobnih motorjev za Golf so varčnost, prožnost in moč. To je natanko tisto, kar potrebujete, če se radi vozite in ste veliko na poti, vendar pa ne želite imeti visoke porabe.

Motorji

Zagotovite si prednosti, ki jih prinašata velika prožnost in majhna poraba.

Bencinski motorji TSI in dizelski motorji TDI navdušujejo s suverenim razvojem moči in nizko porabo.

Več informacij

Aktivno upravljanje valjev

Preprosto odklopite in prihranite gorivo.

Kadar motorju med vožnjo ni treba zagotavljati polne moči, deluje le z dvema valjema, česar pa praktično ne boste občutili. To omogoča sistem izklapljanja valjev, s katerim boste lahko občutno zmanjšali porabo goriva.   

Več informacij

4MOTION

Ne izgubite tal pod nogami.

Se tudi na mokri podlagi in na slabo vzdrževanih cestah ne želite odpovedati odlični vlečni sili? Z opcijskim štirikolesnim pogonom 4MOTION vam je ta zagotovljena domala povsod. 

Več informacij

Udobje. Naj vam bo v vašem Golfu udobno.

Bogat nabor osnovne opreme, preprosto upravljanje in številne komfortne opcije poskrbijo, da lahko vsak dan v njem uživate povsem sproščeno.

Vaš hrbet vam bo hvaležen.

Sedež ergoActive

14-smerno nastavljanje opcijskega športnega sedeža ergoActive vam zagotavlja visoko raven sedežnega udobja.Voznikov sedež lahko preprosto prilagodite svoji telesni konstituciji in tako razbremenite hrbet. Inovativni sedež ima integrirano masažno funkcijo in je ogrevan. 

Več informacij

Za odlično razpoloženje in popolno harmonijo zvoka.

DYNAUDIO Excite

Da glasba v avtomobilu lahko zveni celo bolje kot doma iz vaše hi-fi naprave Opcijski avdiosistem DYNAUDIO je usklajen s prostorsko akustiko vozila in zagotavlja zvok, ki bo s svojo kakovostjo presegel celo vaša najvišja pričakovanja. 

Več informacij

Odločite se za brezčasno eleganco.

Usnjeno oblazinjenje.

Med vsako vožnjo lahko uživate v edinstvenem občutku, ki ga vzbuja ekskluzivno zasnovan ambient. Kot dodatno opremo lahko za Golf naročite elegantno usnjeno oblazinjenje in oblazinjenje ArtVelours, med drugim v kombinaciji z ogrevanjem sedežev in večfunkcijskim volanom, ki zagotavlja dober oprijem.   

Več informacij

Spremljajte natanko tiste podatke, ki vas zanimajo.

Aktivni informacijski zaslon

Klasični merilnik hitrosti je stvar preteklosti. Zakaj ne bi namesto klasičnih okroglih merilnikov izbrali raje visokoločljivostnega zaslona? Aktivni informacijski zaslon (digitalni kombinirani instrument) je inovativna rešitev, ki vam nudi izjemno širok nabor informacij. Tako ne boste vedeli le, s kolikšno hitrostjo vozite in koliko goriva je še v rezervoarju. 

Več informacij

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen