VW Golf Variant: Radio in navigacija

 

So se vam že kdaj uresničile prav vse želje? Bogata ponudba opreme vključuje dva radia in dva navigacijska sistema, ki se vsi ponašajo z enkratnim naborom funkcij.

Ena izmed posebnosti serijskega radia Composition Colour je barvni zaslon, občutljiv na dotik, z diagonalo 16,5 cm (6,5 palca). Preko štirih zvočnikov lahko poslušate radijski program (radio ima FM-sprejemnik) ali glasbo v MP3-/WMA-formatu. Glasbene datoteke so lahko shranjene na SD-kartici, preko vmesnika AUX-IN pa jih lahko predvajate tudi z zunanje enote.

Od izvedbe modela Comfortline dalje je serijski radio Composition Media, ki je opremljen z osmimi zvočniki in CD-predvajalnikom. Ponuja enake možnosti za priklop zunanjih naprav kot radio Composition Colour, dodatno pa ima še USB-vhod in Bluetooth vmesnik za mobilni telefon. Upravljanje je nadvse preprosto, saj diagonala barvnega zaslona na dotik meri kar 20,3 cm (8 palcev).
 
Tudi opcijski navigacijski sistem Discover Media ima barvni zaslon na dotik z diagonalo 20,3 cm (8 palcev). Širok nabor opreme in funkcij poleg tega vključuje osem zvočnikov, radijski sprejemnik za sprejem FM/AM-signala, CD-enoto, ki predvaja tudi glasbene datoteke v MP3-, AAC- in WMA-formatu, dve reži za SD-kartice, priključka AUX-IN in USB ter Bluetooth vmesnik za mobilni telefon.
In če želite še več: posebnost opcijskega navigacijskega sistema Discover Pro je inovativno upravljanje z gestami. To vam med drugim omogoča, da z gibom z roko zamenjate radijsko postajo ali spremenite sistemske nastavitve svojega avtomobila (npr. jakost osvetlitve instrumentov). Sistem je opremljen s 23,4-centimetrskim (9,2-palčnim) zaslonom, na katerem so zemljevidi lahko pregledno prikazani v 3D-perspektivi. Poleg tega ima osem zvočnikov, radijski sprejemnik za sprejem FM/AM-signala, CD-enoto, ki predvaja tudi glasbene datoteke v MP3-, AAC- in WMA-formatu, dve reži za SD-kartice, priključka AUX-IN in USB ter Bluetooth vmesnik za mobilni telefon.

Vsi navedeni sistemi so opremljeni z anteno s primerjalnikom signala, ki celo v slabih pogojih zagotavlja dober sprejem.

Na tem spletnem naslovu so vam na voljo posodobitve zemljevidov za vaš navigacijski sistem

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Golf Variant Golf med karavani.