Bodite odlično pripravljeni tudi na večje transportne naloge.

Prtljažnik

Golf Variant ponuja obilo prostora za vse vaše načrte - pa naj gre za izlet na morje s surfi v prtljažniku ali za tedenske nakupe v supermarketu.Zaradi izjemno nizkega spodnjega roba prtljažnika in prtljažnega dna z nastavljivo višino je udobje zagotovljeno tudi pri natovarjanju težjih predmetov.Štirje pritrdilni obročki so nadvse praktična rešitev za pričvrstitev prtljage. 

Prtljažni rolo je mogoče enostavno izgraditi in shraniti pod prtljažno dno, kar pomeni, da pri prevozu večjih predmetov lahko hitro zagotovite dodaten prostor.Prtljaga še vedno ne gre v prtljažnik? V tem primeru lahko podrete asimetrično deljivo in zložljivo naslonjalo zadnjih sedežev.Izvedbi Comfortline in Highline sta zadaj opremljeni tudi s sredinskim naslonom za roke, za katerim je odprtina za prevoz daljših predmetov.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Prostor za spontanost. Golf Variant.

 

Ups!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen