VW Golf.

Notranjost.

V notranjosti Golfa se boste počutili tako prijetno, da si boste vsakič znova zaželeli, da bi vožnja trajala še nekoliko dlje. Prava proporcionalna razmerja zagotavljajo vozniku in sovozniku pa tudi potnikom na zadnjih sedežih veliko prostora za noge. Celotna notranjost se ponaša s kakovostnimi materiali in vrsto inteligentnih detajlnih rešitev, ki prepričajo tako z videzom kot tudi na otip. To velja na primer za ergonomske sedeže, velik prtljažnik, belo osvetljena stikala in rahlo proti vozniku obrnjeno sredinsko konzolo, ki zaradi posebne ergonomske zasnove omogoča optimalno upravljanje.

 

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.volkswagen.si

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri

Tako vsestranski kot le malokateri avto. Golf.