VW Golf.

Zunanjost.

Golf tudi vizualno prepriča v vseh pogledih: sprednji del izstopa z izrazito športno oblikovano mrežo hladilnika. Na njej je Volkswagnov znak, pod katerim je nameščen sprednji senzor za številne opcijske asistenčne sisteme. Pri izvedbah Comfortline in Highline mrežo hladilnika krasi elegantna kromirana letev. Zaradi ozkih žarometov, ki ob straneh segajo visoko v blatnika, in izrazito ravnega spodnjega dela odbijača se zdi, da ima vozilo poudarjeno nizko lego, kar dodatno prispeva k videzu izjemne dinamike. Zaobljena silhueta z značilnim C-stebričkom v kombinaciji z veliko medosno razdaljo in kratkima previsoma izžareva svojstven elan Golfa. Na zadku prepričajo športno-elegantne linije, zadnji difuzor in zadnje LED-luči, ki zrcalijo suvereni značaj vozila.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.volkswagen.si

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri

Tako vsestranski kot le malokateri avto. Golf.