Glasovno upravljanje:1 "Pozdravljen Volkswagen"

Vaš Volkswagen vas razume. Z nagovorom »Pozdravljen Volkswagen« sprožite naravni pogovor - to omogoča varen in priročen nadzor izbranih funkcij telefonije, medijev ali navigacije. V ta namen aktivirajte glasovno upravljanje svojega Infotainment sistema »Ready 2 Discover«2 ali »Discover Media« in s svojim glasom upravljajte številne funkcije vašega vozila. Mnogo drugih funkcij vozila je mogoče glasovno nadzorovati glede na model in opremo vozila. Tako se lahko od zdaj naprej popolnoma osredotočite na pot in uživate med vožnjo s svojim avtomobilom.2

Spletno glasovno upravljanje je trenutno na voljo za naslednje jezike: nemščina, angleščina (VB in ZDA), francoščina, španščina, češčina in italijanščina. Jezik, v katerem lahko komunicirate z glasovnim upravljanjem, je odvisen od jezika, izbranega za vaš infotainment sistem.

Glasovno upravljanje navigacijskih funkcij v »Ready 2 Discover« je na voljo šele po aktiviranju funkcije Upgrades: »Navigacija«.

 

Na slikah je prikazana nova generacija infotainment sistemov; storitve so na voljo tudi za starejšo generacijo. Slike lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Upgrades
Vnaprej programirano za vašo prihodnost.

Upgrades
Vnaprej programirano za vašo prihodnost.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen