Meni
Zapri meni
Zapri

Upgrades
Vnaprej programirano za vašo prihodnost.

Upgrades
Vnaprej programirano za vašo prihodnost.

Vse dobro za vašo prihodnost! Naknadno.

VW Connect in We Connect2) sta vaš vstop v najnovejšo generacijo mobilnih spletnih storitev v številnih modelih vozil Volkswagen. Številne storitve VW Connect ali We Connect so vam na voljo na spletu že od samega začetka. Po enkratem aktiviranju in registraciji z vašim uporabniškim računom Volkswagen ID storitev VW Connect ali We Connect ne bo le naredila vaše vsakdanje življenje bolj prijetno, ampak tudi bolj udobno. Novost je, da imate možnost, da v svojem vozilu Volkswagen izbrane nove funkcije aktivirate tudi po nakupu vozila. Pozneje jih lahko prilagodite glede na svoje potrebe. In to preprosto v vaši trgovini In-Car infotainment sistema ali spletni trgovini Volkswagen Connect Shop. Kot glavni uporabnik storitve VW Connect ali We Connect si lahko tukaj ogledate razpoložljive funkcije Upgrade1) za svoje vozilo in jih udobno pridobite s spleta. Druga možnost je, da vam svetujejo tudi pri vašem lokalnem prodajalcu vozil Volkswagen, kjer lahko kupite kupon, ki ga lahko uporabite tudi za nakup nadgradenj v naših trgovinah.

Vaš Volkswagen se vedno uči: Funkcije Upgrades, pripravljene za VW Connect ali We Connect

Navigacija: Veste, kam želite

 

Si želite boljšo orientacijo? Odklenite vse navigacijske funkcije infotainment sistema »Ready 2 Discover« in nadgradite svoje vozilo z intuitivno navigacijo. Z aktivacijo prejmete integrirano in intuitivno navigacijo s prikazom zemljevida Evrope in dostop do seznama posebnih ciljev (POI). Te funkcije so vam po aktiviranju stalno na voljo v vozilu in niso pogojene z internetno povezavo ali pogodbo za storitev VW Connect ali We Connect. Poleg teh praktičnih funkcij brez povezave, lahko skupaj z licenco VW Connect Plus ali We Connect Plus dostopate do dodatnih koristnih spletnih storitev. Zahvaljujoč spletnim prometnim informacijam boste kot glavni uporabnik skorajda v realnem času obveščeni o spremembah in nevarnostih na svoji poti, spletno izračunavanje poti pa zagotavlja optimizirano in usmerjeno vodenje do cilja. Zahvaljujoč spletnemu posodabljanju se vaši zemljevidi samodejno in občasno posodobijo takoj, ko je vaše vozilo povezano s spletom, ko v informacijsko-razvedrilnem sistemu izberete nastavitev »Deli lokacijo«.

Glasovno upravljanje4): "Pozdravljen Volkswagen"

 

Vaš Volkswagen vas razume. Z nagovorom »Pozdravljen Volkswagen« sprožite pogovor z vašim vozilom - to omogoča varen in priročen nadzor izbranih funkcij telefonije, medijev ali navigacije. V ta namen aktivirajte glasovno upravljanje4) svojega informacijsko-razvedrilnega sistema »Ready 2 Discover« ali »Discover Media« in s svojim glasom upravljajte številne funkcije vašega vozila. Glede na model vozila in opremo, je mogoče številne funkcije vozila nadzirati z glasom. Tako se lahko sedaj popolnoma osredotočite na pot in uživate med vožnjo s svojim avtomobilom.

 

App-Connect5⁾: Svoje aplikacije prenesite v vozilo

 

Z aplikacijo App-Connect se izbrane aplikacije in vsebine prenesejo neposredno v vaš Volkswagen na prikazovalniku infotainment sistema in z njimi lahko priročno in jasno upravljate v vidnem polju. Tako lahko na primer dostopate do glasbe, sporočil, zemljevidov ali zvočnih knjig. Volkswagen ponuja dva vmesnika za povezovanje pametnih telefonov s številnimi možnostmi: Apple CarPlay in  Android Auto blagovne znamke Google. Uporaba storitev Apple CarPlay ali Android Auto podjetja Google je poleg tega brezžično možna tudi kot funkcija Upgrade za navigacijski sistem »Discover Media« ali »Ready 2 Discover«. Da se izognete motnjam, lahko med vožnjo zaženete samo potrjene aplikacije. 

Dodatne funkcije Upgrades za vaše vozilo Golf

Samodejni nadzor razdalje ACC5): Vzdržuje razdaljo. In se drži omejitev hitrosti.

 

Samodejni nadzor razdalje ACC ohranja stalno nastavljeno hitrost do 210 km/h. Ko se vaš Golf približa spredaj vozečemu vozilu, ACC samodejno prilagodi hitrost v okviru omejitev sistema in tako ohranja določeno razdaljo.7)

Light Assist: Brez bleščanja. V skoraj vseh situacijah.

 

Regulacija dolgih luči »Light Assist« bo nočno vožnjo v Golfu prikazala v popolnoma novi luči. S kamero, nameščeno za vetrobranskim steklom, lahko sistem Light Assist zazna nasproti vozeča vozila in vozila, ki vozijo naprej znotraj sistemskih omejitev, ter samodejno preklopi med kratkimi in dolgimi lučmi. Ali niso to za vas odlični vidiki?

Prepoznavanje prometnih znakov: pokaže, kaj je pomembno

 

Prepoznavanje prometnih znakov lahko v okviru omejitev sistema s kamero prepozna omejitve hitrosti, prepoved prehitevanja in opozorilne znake ter jih prikaže na večfunkcijskem zaslonu. Tako boste lažje spremljali promet.

Večbarvna ambientna osvetlitev: Za notranji mir.

 

Zagotovite svojemu Golfu več osebnosti. Z razširitvijo osnovne ambientne osvetlitve se lahko notranjost osvetli glede na razpoloženje zaradi individualne izbire barve. Ambientna osvetlitev (večbarvna) vam s funkcijo Upgrade nudi razširjen barvni paket in s tem večji izbor barv za oblikovanje svetlobnih poudarkov. Ne glede na to, ali gre za hladnejšo ali toplejšo barvno klimo, osvetljeno metropolo ali temno podeželsko cesto: na vsakem potovanju ustvarite drugačno, primerno vzdušje - za vas in vaše sopotnike.

Ambientna osvetlitev (učinek): jasno informativno

 

Z ambientno osvetlitvijo (učinek) razširite osnovno ambientno osvetlitev za intuitivno razumljivo vizualizacijo različnih funkcij. Odvisno od opreme, to vključuje opozorilne in informativne vsebine, na primer prikaz pospeška ali opozorilo za vrata.

Pregled funkcij Upgrade za vaše vozilo Volkswagen

Tu dobite prvi nezavezujoč vpogled v to, katere izbrane funkcije Upgrades lahko naknadno aktivirate v vozilu in po vaši izbiri. Splošno je potrebno, da ima vozilo tehnične funkcije in strojno opremo, ki je potrebna za zadevno funkcijo Upgrade. Če želite izvedeti, katere od teh so posebej na voljo za vaše vozilo Volkswagen, obiščite svojo trgovino In-Car v infotainment sistemu ali spletno trgovino Volkswagen Connect Shop. Tukaj si lahko glavni uporabnik ogleda in kupi funkcije, ki so na voljo posebej za vaše vozilo.

Golf 8 in modelske izvedenke Ostali modeli, ki so pripravljeni za We Connect*
Navigacija
Glasovno upravljanje4
App-Connect
Upravljanje dolgih luči Light Assist -
Ambientna osvetlitev (večbarvna) -
Ambientna osvetlitev (učinek) -
Sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) -
Prepoznavanje prometnih znakov -

* Passat Variant, Arteon, Arteon Shooting Brake, Tiguan, Tiguan Allspace, Touran, T-Roc, T-Roc Cabriolet, T-Cross, Taigo, Polo

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen