Meni
Zapri meni
Zapri

Upgrades
Vnaprej programirano za vašo prihodnost.

Upgrades
Vnaprej programirano za vašo prihodnost.

Funkcije Upgrades za vaše vozilo ID.

 

Vozite model ID.? Tukaj odkrijte najnovejše funkcije Upgrades, da bo vaše vozilo še bolj individualno, udobno in varno. 

Vse dobro za vašo prihodnost! Naknadno.

Storitve VW Connect in We Connect1 so vaš dostop do mobilnih spletnih storitev - po enkratni aktivaciji in registraciji z vašim računom Volkswagen ID bodo vaša potovanja še prijetnejša, vaše vsakdanje življenje pa še udobnejše.

Tudi po nakupu lahko svoje vozilo Volkswagen odklenete za številne nove, prilagodljive funkcije - preprosto v spletni trgovini In-Car Shop ali Volkswagen Connect Shop. Kot glavni uporabnik VW Connect ali We Connect si lahko tukaj ogledate in kupite vse nadgradnje, ki so na voljo za vaše vozilo.2 Ali pa se posvetujete s svojim partnerjem Volkswagen na licu mesta. Tukaj lahko dobite tudi kupon za nakup nadgradenj v naših spletnih trgovinah.

 

Vaš Volkswagen se vedno uči: Funkcije Upgrades, pripravljene za VW Connect ali We Connect

Pregled funkcij Upgrades za vaše vozilo Volkswagen

Tukaj boste našli izbrane nadgradnje, ki jih je mogoče naknadno aktivirati v vozilih Volkswagen - odvisne so od posameznih tehničnih funkcij in strojne opreme. Nadgradnje, ki so na voljo za vaše vozilo Volkswagen, najdete v spletni trgovini In-Car vašega infotainment sistema ali spletni trgovini We Connect.

Novi Tiguan Novi Passat Novi Golf in modelske izvedenke Golf 8 in modelske izvedenke Ostali modeli, ki so pripravljeni za VW Connect / We Connect*
Navigacija
Glasovno upravljanje** - - -
Glasovna asistenca** - -
App-Connect serijsko serijsko serijsko serijsko
Upravljanje dolgih luči Light Assist serijsko -
Ambientna osvetlitev (večbarvna) -
Ambientna osvetlitev (učinek) -
Sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) serijsko serijsko serijsko serijsko -
Prepoznavanje prometnih znakov serijsko serijsko serijsko serijsko -
Air Care Climatronic - - serijsko serijsko -
Ogrevanje sedežev - - -

* Passat Variant (prejšnja generacija), Arteon, Arteon Shooting Brake, Tiguan (prejšnja generacija), Tiguan Allspace, Touran, T-Roc, T-Roc Cabriolet, T-Cross, Taigo, Polo

**Glasovno upravljanje ni na voljo v slovenskem jeziku. Jezik, v katerem lahko komunicirate z glasovnim upravljanjem, je odvisen od jezika, izbranega za vaš infotainment sistem.

Cene za neomejeno uporabo

Nadgradnje so na voljo za modele Passat Variant, Arteon, Arteon Shooting Brake, Tiguan, Tiguan Allspace, Touran, T‑Roc, T‑Roc Cabriolet, T‑Cross, Taigo, Polo in vse različice modela Golf 8. Ko je nadgradnja naročena in aktivirana, ostane trajno nameščena v vozilu in jo lahko uporabljajo vsi potniki.

Cena (vklj. z DDV)
Navigacija 685 €*
App-Connect 275 €*
Glasovno upravljanje 275 €*

* Cena za slovenski trg z DDV. Cene, ki so ob nakupu prikazane v spletni trgovini Volkswagen Connect Shop ali v trgovini In-Car, so pravno zavezujoče. Cene se lahko razlikujejo glede na vozilo, opremo ali veljavne akcije popustov.

Obdobja veljavnosti in možnosti

Najbolje, da sami preverite, kako enostavno je nadgraditi vaše vozilo Volkswagen. Kot glavni uporabnik storitev VW Connect ali We Connect lahko za skoraj vsako nadgradnjo rezervirate enkraten brezplačen poskusni mesec. Nato imate na voljo tri obdobja veljavnosti za skoraj vse nadgradnje. 

Obdobje veljavnosti Opcije
Enomesečna uporaba funkcije Upgrades Po želji rezervirajte še več udobja za novega Tiguana in novega Passata – in se vedno znova odločite, katere nadgradnje so za vas najboljše: Z enomesečnim obdobjem trajanja ostajate vedno prilagodljivi (brez samodejnega podaljšanja).
Enoletna uporaba funkcije Upgrades Bi radi trajno uživali v nadgradnjah novega Tiguana in novega Passata? Potem si preprosto zagotovite uporabo za celo leto (brez samodejnega podaljšanja).
Neomejena uporaba funkcije Upgrades Dolgoročno uživajte v več vozila Volkswagen – z neomejenimi nadgradnjami lahko funkcije uporabljajo vsi vozniki in za celotno življenjsko dobo vozila.

Seznam cen za
novega Tiguana in novega Passata

Cena na mesec Cena na leto Cena za trajno uporabo
Navigacija - - 679 €*
Glasovno upravljanje 6,89 €* 69,50 €* 275 €*
App-Connect 6,89 €* 69,50 €* 275 €*
Light Assist 4,69 €* 47,50 €* 189 €*
Ambientna osvetlitev (večbarvna) 1,49 €* 15,50 €* 60,50 €*
Ambientna osvetlitev (učinek) 1,49 €* 15,50 €* 60,50 €*
2-conski Climatronic 7,39 €* 74,50 €* 295 €*
Gretje sedežev 9,69 €* 96,90 €* 389 €*

*Cena za slovenskki trg z DDV. Cene, ki so ob nakupu prikazane v spletni trgovini Volkswagen Connect Shop ali v trgovini In-Car, so pravno zavezujoče. Cene se lahko razlikujejo glede na vozilo, opremo ali veljavne akcije popustov.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen