Meni
Zapri meni
Zapri

Omogočite svojemu ID. nove funkcije

Naj gre za navigacijo, asistenčni sistem ali pametno klimatiziranje - kot uporabnik storitev VW Connect ali We Connect¹ lahko svoj ID. tudi po nakupu preprosto nadgradite z novimi funkcijami. Pogoj za to je, da ima vozilo tovarniško nameščeno programsko opremo ID. Software 3.1 ali novejšo.²

Nove funkcije lahko zakupite neposredno v vozilu ali v spletni trgovini Volkswagen Connect Shop, in sicer iz udobja svojega avtomobila in brez potrebe po obisku servisne delavnice.

  • Funkcije vozila zakupite po potrebi.
  • Funkcije Upgrades lahko aktivirate brez obiska servisne delavnice kar v svojem vozilu ID.
  • Bon za nakup digitalnih izdelkov lahko dobite pri svojem partnerju Volkswagen.
  • Z novimi funkcijami povečate vrednost vozila.

Glede na opremo so za vaš ID. na voljo naslednje nadgradnje:

Navigacija

V vozilu še nimate navigacije? Ni problema!

Intuitivno navigacijsko funkcijo z aktualnimi prometnimi informacijami in posebnimi cilji lahko naknadno preprosto aktivirate za infotainment sistem "Ready 2 Discover" ali "Ready 2 Discover Max".

E-načrtovalnik poti v sklopu navigacije lahko avtomatsko načrtuje postanke za polnjenje na poti. V kombinaciji s spletnimi storitvami VW Connect Plus ali We Connect Plus¹ dobite redne posodobitve zemljevidov in prometne informacije za vso Evropo.

V spletno trgovino VW Connect Shop

Uravnavanje dolgih luči Light Assist

Enostavno preklapljanje med zasenčenimi in dolgimi lučmi.

Še posebej praktično v zimskem času, ko so dnevni kratki: s sistemom za uravnavanje dolgih luči Light Assist vam ni treba ročno preklapljati med zasenčenimi in dolgimi lučmi. 

Light Assist lahko s pomočjo kamere zaznava nasproti in spredaj vozeča vozila ter avtomatsko preklaplja med zasenčenimi in dolgimi lučmi, tako da je cestišče optimalno osvetljeno in ovire prej opažene.

V trgovino VW Connect Shop

Klimatska naprava Air Care Climatronic

Poskrbite za idealno temperaturo v vozilu.

Se z avtom kmalu odpravljate na dopust? Nadgradite klimatsko napravo s pametnimi funkcijami in dvoconsko regulacijo, ki omogoča ločeno uravnavanje klimatiziranja na sprednjih sedežih.  

Avtomatska klimatska naprava Air Care Climatronic s številnimi funkcijami poskrbi za dodatno mero udobja. V meniju za "Smart Climate" in "Air Care" lahko hitro izberete nastavitve za svež in čist zrak v potniškem prostoru, za tople ali hladne roke in noge ter za jasen pogled, kadar so stekla zarošena.

V spletno trgovino VW Connect Shop

Ambientna osvetlitev (večbarvna)

Tu je v igri več barv.

Osvetlite notranjost svojega ID. tako, kot vam je najbolj všeč: s funkcijo Upgrade za ambientno osvetlitev se koncept osvetlitve prilagodljivo razširi na izbor do 30 barv.  

Razširjeni spekter z dodatnim izborom barv omogoča še bolj individualno kompozicijo elegantno usklajenih svetlobnih poudarkov. Tako lahko glede na osebne želje ali razpoloženje ustvarite ustrezno vzdušje.

V spletno trgovino VW Connect Shop

Obdobje uporabe

Sami preverite, kako enostavno je nadgraditi vaše vozilo ID. Kot glavni uporabnik storitev VW Connect ali We Connect lahko rezervirate enkraten brezplačen poskusni mesec* za vsako nadgradnjo. Nato imate na voljo tri obdobja veljavnosti za vse nadgradnje.*

V spletno trgovino VW Connect Shop 

 

*Razpoložljivost funkcij in cene se lahko v posameznih primerih razlikujejo. Zato vedno preverite aktualno razpoložljivost in cene v spletni trgovini VW Connect Shop ali v In-Car Shopu v infotainment sistemu vašega vozila. 

Kako aktivirate funkcije Upgrades za svoj ID

1. Zahteve za funkcije Upgrades

Različica programske opreme & registracija

Če želite kupiti funkcije Upgrades², mora biti vaš ID. tovarniško opremljen s programsko opremo ID. Software 3.1 ali novejšo in izpolnjevati mora tehnične zahteve za posamezno funkcijo. Če ste registrirani za VW Connect ali We Connect¹ in ste v vozilu opravili postopek preverjanja kot glavni uporabnik, so izpolnjeni vsi pogoji.

2. Nakup funkcij Upgrades

Izbira & plačilo

Vse funkcije Upgrades², ki so na voljo za vaš model ID., lahko najdete in kupite v trgovini In-Car v infotainment sistemu vašega vozila ali v spletni trgovini Volkswagen Connect Shop. Tam lahko v pregledu produktov najdete vse, kar morate vedeti o funkcijah.

3. Aktivacija funkcij Upgrades

Aktivacija & namestitev

Za aktiviranje funkcij Upgrades² mora biti vozilo povezano s spletom. Po prejemu plačila se nova funkcija namesti in ob naslednjem zagonu vozila je že pripravljena za uporabo. 

4. Uporaba funkcij Upgrades

Uporaba s spletno povezavo in brez nje

Po aktivaciji lahko novo funkcijo uporabljate tudi brez spletne povezave. Izbrane funkcije, kot je navigacija, vsebujejo dodatne spletne funkcije, ki so ob vzpostavljeni podatkovni povezavi na voljo prek spletnih storitev iz paketa VW Connect Plus ali We Connect Plus¹. 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen