Air Care Climatronic: boljša klima na poti

Malo topleje tukaj, malo hladnejše tam? Z veseljem. Air Care Climatronic zagotavlja prave temperature za dobro počutje - ločeno za voznikovo in sovoznikovo stran glede na individualne želje.1

Za nakup izdelkov »Upgrades«, potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID, veljavno pogodbo We Connect in potrdilo, da ste glavni uporabnik, kar pomeni povezavo vašega uporabniškega računa z določenim vozilom. Poleg tega je potrebno, da ima vozilo tehnične funkcije ter strojno in programsko opremo, ki je potrebna za zadevno funkcijo Upgrade. Razpoložljivost funkcij Upgrades je lahko odvisna tudi od leta modela in datuma proizvodnje. Funkcije Upgrades, ki so na voljo za posamezno vozilo, si lahko glavni uporabnik ogleda v trgovini In-Car infotainment sistema ali v spletni trgovini We Connect na naslovu shop.volkswagen-we.com. Plačljive artikle lahko kupite tako v trgovini In-Car kot v spletni trgovini We Connect z uporabo tam trenutno razpoložljivih načinov plačila. Vaš partner Volkswagen vam bo z veseljem svetoval v primeru vprašanj glede funkcij Upgrades in njihove razpoložljivosti. Pridobljene in aktivirane funkcije Upgrades ostanejo v vozilu za čas trajanja aktivacije, uporabljajo jih lahko vsi vozniki, ni pa jih mogoče prenesti na druga vozila.

 

Na slikah je prikazana nova generacija infotainment sistemov; storitve so na voljo tudi za starejšo generacijo. Slike lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Upgrades
Vnaprej programirano za vašo prihodnost.

Upgrades
Vnaprej programirano za vašo prihodnost.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen