Po želji lahko seveda tudi le poslušate radio.

Radijski sistemi.

Ena izmed posebnosti serijskega radia Composition Colour je barvni zaslon, občutljiv na dotik, z diagonalo 16,5 cm (6,5 palca). Prek štirih zvočnikov lahko poslušate radijski program (radio ima FM-sprejemnik) ali glasbo v MP3-/WMA-formatu. Lahko poslušate tudi glasbo, ki ste jo shranili na SD-kartico.

Od izvedbe modela Comfortline dalje je serijski radio Composition Media, ki je opremljen z osmimi zvočnikiin CD-predvajalnikom. Ponuja enake možnosti za priklop zunanjih naprav kot radio Composition Colour, dodatno pa ima še USB-vhod in Bluetooth vmesnik za mobilne telefone. Upravljanje je nadvse preprosto, saj diagonala barvnega zaslona na dotik meri kar 20,3 cm (8 palcev).

Oba sistema sta opremljena z anteno s primerjalnikom signala, ki celo v slabih pogojih zagotavlja dober sprejem.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.volkswagen.si

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri

Tako vsestranski kot le malokateri avto. Golf.