Razširitev načina varovanja baterije

Način varovanja baterije je funkcija za optimizacijo življenjske dobe visokonapetostne baterije pri električnih vozilih. Ko je način varovanja baterije aktiviran, je zgornja meja polnjenja nastavljena na 80 %. S tem se baterija zavaruje.
Način varovanja baterije je po potrebi mogoče enkrat preglasiti (npr. pri postopku takojšnjega polnjenja). Za uporabo časovnika polnjenja je lahko zgornja meja polnjenja stalno nastavljena na 100 %.

Programska oprema ID. 3.1 prinaša naslednje novosti:

  • Aktiviranje in deaktiviranje načina varovanja baterije prek aplikacije We Connect ID.
  • Če način varovanja baterije ni aktiviran, vas na to opozori pojavno sporočilo v vozilu. V pojavnem oknu lahko vklopite način varovanja baterije, prikažete več informacij ali sporočilo prezrete. Ob nenehnem neupoštevanju sporočila se prikaže obvestilo v centru za obvestila.
  • Funkcija je na voljo glavnemu uporabniku in prijavljenemu gostujočemu uporabniku.

Pogoji

  • Aktivna pogodba We Connect, uporabniški račun z identifikacijo Volkswagen in aplikacija We Connect ID.

1. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

2. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

3. Opombe: funkcionalnost po posodobitvi je odvisna od trga, modelskega leta in dodatne opreme ter se lahko razlikuje.

4. Razpoložljivost opisanih storitev se lahko razlikuje od države do države in je odvisna od modela, letnice modela in opreme vozila. 

5. Razpoložljivost opisanih storitev se lahko razlikuje od države do države in je odvisna od modela, letnice modela in opreme vozila. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Software Update 3.1

ID. Software Update 3.1

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen