Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Software Update 3.2

ID. Software Update 3.2

S programsko opremo 3.2 pridobite izboljšave na področju personalizacije ter nove funkcije za spletni uvoz ciljev in poti.

Posodobitev programske opreme ID. 3.2

S to posodobitvijo prejme vaš model ID. izboljšave na področju personalizacije ter nove funkcije za uvoz predhodno načrtovanih poti in ciljev v vozilo.

Začni video

1.

Kaj vključuje programska oprema ID. 3.2?

Connect

Personalizacija

 

Pri vozilih, dobavljenih s tovarniško nameščeno programsko opremo ID. 3.0, se osebne nastavitve številnih sistemov shranijo v uporabniškem računu z identifikacijo Volkswagen in aktivirajo ob prijavi v vozilo. To vam zagotovi sproščen začetek brez zamudnih nastavitev pred vožnjo. Nalaganje, aktivacija in sinhronizacija nastavitev se izvedejo samodejno in brez nadležnih vmesnih korakov. Obseg personalizacije je odvisen od različne opcijske dodatne opreme.

Več o delovanju funkcije

Infotainment in storitve

Spletni uvoz ciljev in poti

 

S funkcijo »Spletni uvoz ciljev« lahko v aplikaciji We Connect ID. pošljete cilj v navigacijski sistem vozila in na poti npr. poiščete ustrezno polnilno postajo. S posodobitvijo programske opreme 3.2 je bila tej funkciji v vozilu dodana možnost uvoza poti. Zdaj lahko poti in priljubljene cilje načrtujete vnaprej, saj jih lahko brez dolgotrajnega iskanja prikličete neposredno v svojem vozilu ID. 

Več o delovanju funkcije

6.

Izvedba posodobitve

Posodobitev programske opreme ID. 3.2 vam namestijo v delavnici in je brezplačna. Izbrani partner družbe Volkswagen bo stopil v stik z vami glede dogovora za termin. Ob tej priložnosti se lahko z njim pogovorite tudi o svojih željah, na primer glede nadomestnega vozila.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen