Poročilo o stanju vozila

Zgodnja obveščenost za hitrejši odziv: v aplikaciji myVolkswagen se prikažejo izbrane opozorilne in kontrolne lučke iz vozila. Voznik lahko nato pravočasno zaprosi za termin pri izbranem servisnem partnerju Volkswagen.

S trenutno različico aplikacije We Connect ID. si lahko ogledate izbrane opozorilne in kontrolne lučke.

 • Obveščanje:
  Vozilo vas obvešča o opozorilih in servisnih dogodkih.
 • Dokumentacija:
  Prek aplikacije myVolkswagen si lahko ogledate opozorila vozila ali potrebne servise.
 • Vedno na voljo:
  Prek aplikacije myVolkswagen je mogoče kadar koli priklicati stanje vozila.
 • Povečano udobje:
  Hitro in udobno se je mogoče dogovoriti za termin pri servisnem partnerju Volkswagen oziroma je z njim mogoče proaktivno stopiti v stik. Prek aplikacije myVolkswagen prejmete sporočila o potrebnih servisih, in sicer prek izbranega komunikacijskega kanala (e-pošta ali telefon). Tako lahko glede na stanje vozila pravočasno načrtujete obisk delavnice.
 • Znane kontaktne osebe:
  Prosta izbira prednostnih servisnih partnerjev Volkswagen.

Pogoji

 • Veljavna pogodba We Connect in uporabniški račun z identifikacijo Volkswagen.
 • Aplikacija We Connect ID.
 • Za uporabo v celotnem obsegu mora biti izbran prednostni servisni partner in aktivirana funkcija »Samodejni dogovor za termin«. 

1. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

2. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

3. Opombe: funkcionalnost po posodobitvi je odvisna od trga, modelskega leta in dodatne opreme ter se lahko razlikuje.

4. Razpoložljivost opisanih storitev se lahko razlikuje od države do države in je odvisna od modela, letnice modela in opreme vozila. 

5. Razpoložljivost opisanih storitev se lahko razlikuje od države do države in je odvisna od modela, letnice modela in opreme vozila. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Software Update 3.1

ID. Software Update 3.1

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen