Meni
Zapri meni
Zapri

Klimatska naprava in filtri

Dober zrak: ugodnost, s katero boste lahko zadihali

Kabinski filter zadrži cvetni prah, bakterije in izpušne pline v zraku ter tako čisti zrak v vašem vozilu. Ker se filter čez čas zamaši, ga je potrebno redno menjati. Zamenjajte kabinski filter in izboljšajte kakovost zraka v vašem vozilu.

40 % popust pri nakupu originalnega kabinskega filtra Nov kabinski filter za vaš Volkswagen

Zamenjajte dotrajan kabinski filter z novim in izboljšajte kakovost zraka v vašem vozilu.

Izkoristite spomladansko ugodnost za imetnike Volkswagen Card in privarčujte 40 % pri nakupu originalnega kabinskega filtra Volkswagen.

Ugodnost velja od 1. 4. do 30. 6. 2024. 

Pregled klimatske naprave

Strokovni pregled delovanja klimatske naprave, pregled temperature izpihanega zraka, pregled tlaka hladilnega sredstva, pregled delovanja elektromotorjev (kompresor, ventilator, rešetke), pregled in izpiranje odvoda kondenza hladilne naprave.

Obrnite se na Volkswagnovega partnerja

Čiščenje klimatske naprave

Vzrok za slabo kakovost zraka v notranjosti vozila je pogosto v ključnem delu klimatske naprave - uparjalniku. Delci vlage in umazanije sčasoma ustvarjajo idealno gojišče bakterij. S čiščenjem klimatske naprave se odstranijo umazanija, bakterije in neprijetne vonjave, kar vam omogoča, da spet lahko dihate s polnimi pljuči.

Obrnite se na Volkswagnovega partnerja

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen