Odličen vtis serijsko.

Že od osnovne izvedbe T-Cross naprej vas bo prepričala praktična zadnja sedežna klop, ki jo lahko v celoti pomaknete naprej ali pa jo deljivo poklopite, da nastane ravno prtljažno dno. To je še posebej praktično, če želite prevažati večje in daljše predmete. S klimatsko napravo pa boste v vseh letnih časih lahko v enaki meri uživali v vožnji. Za pravo zabavo na poti poskrbi serijski radio Composition Colour s funkcijo predvajanja MP3-datotek in opcijskim CD-predvajalnikom. Toda vedno mora biti na prvem mestu varnost: sistem za nadzor prometa Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili lahko pri nevarnosti naleta zmanjša silovitost trčenja ali - v idealnem primeru - trčenje celo prepreči.* Parkirni sistem spredaj in zadaj, vključno z zavorno asistenco za manevriranje, olajšuje parkiranje v nepreglednih situacijah. Z asistenco za ohranjanje smeri Lane Assist boste ostali na svojem voznem pasu*, v kritični situaciji pa boste prejeli pomoč prek integriranega sistema za klic v sili eCall. V primeru nezgode vaš T-Cross samodejno vzpostavi povezavo s Volkswagnovim klicnim centrom, da tako reševalni službi posreduje pomembne informacije.

* V okviru sistemskih omejitev.Voznik mora biti vedno pripravljen, da s prevzemom upravljanja vozila prekine delovanje asistenčnega sistema. Uporaba asistenčnega sistema voznika ne odvezuje odgovornosti, da mora vozilo voziti preudarno.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen