Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Pozorni zapeljivec. Ko gre za varnost, Polo ničesar ne prepušča naključju. V primerjavi s predhodnikom se ponaša s še širšim naborom asistenčnih sistemov in pozorno spremlja skoraj vse, kar se dogaja okoli vas. Pri tem se tudi sam kaj hitro znajde v središču pozornosti, za kar poskrbi povsem nova oblikovna zasnova z nizko stransko linijo, dinamičnimi robovi in novimi žarometi.

Oprema & dizajn Polo: zanesljiv, varen in športen. Z jasnim oblikovalskim slogom in elegantnimi linijami ponuja popolno ravnovesje med dizajnom in funkcionalnostjo. Prepričal vas bo z udobnimi, varnimi in sodobnimi rešitvami. Skratka, z veseljem ga boste vozili.

Zunanjost
Notranjost
Luči
Platišča

Pokažite se.

Polo se predstavlja s poudarjeno športno podobo in jasno izstopa iz množice. Sprednji del zaradi dolgega pokrova motornega prostora deluje bolj dinamično, vodoravne linije pa poudarjajo širino vozila. Športni značaj, kompaktne mere in kratka previsa jasno naznanjajo predvsem eno - nepozaben užitek v vožnji.

Več prostora za vaše udobje.

Glavne značilnosti v notranjosti Pola so ambientna osvetlitev, sedeži z opcijsko ledveno oporo in novi dekorativni elementi. Polo je tudi zrasel ter ponuja več prostora za glavo in noge, in sicer za vse - za voznika, sovoznika in potnike.

 

Ste pripravljeni zasijati?

Polo kar sije s serijskimi dnevnimi LED-lučmi in halogenskimi žarometi, ki ustvarjajo njegovo edinstveno podobo. Po želji lahko s sprednjimi LED-žarometi in zadnjimi LED-lučmi še nadgradite športni videz Pola.

Ponudba platišč za Polo – pustite se zapeljati.

Katera platišča najbolj pristajajo Polu? O tem ima seveda vsak svoje mnenje. Prav zato vam ponujamo privlačno izbiro jeklenih in aluminijastih platišč, s katerimi Polu vtisnete osebni pečat.

 

Galerija

Oglejte si Pola iz vseh zornih kotov.

Oglejte si Pola iz vseh zornih kotov.

Infotainment Polo ponuja številne možnosti za udobno in preprosto uporabo sodobnih tehnologij – ne glede na to, ali želite telefonirati med vožnjo, spremljati najnovejše prometne informacije, poiskati navigacijske napotke do izbranega cilja ali preprosto le poslušati najljubše skladbe.

Radio
Navigacija
Telefonija
Car-Net

Če želite, lahko tudi le poslušate radio.

Med vožnjo radi poslušate glasbo, vendar pa hkrati želite biti z vsem na tekočem in se ne želite odpovedati prvovrstnemu udobju? Potem vas bosta oba radijska sistema, ki sta na voljo, preprosto navdušila.

Če želite, lahko tudi le poslušate radio.

 

Do cilja brez stranpoti.

Najkrajša pot ni vedno tudi najboljša. Opcijski navigacijski sistem Discover Media z dostopom do storitev Car-Net vas bo vodil mimo zastojev in do novih ciljev.

 

Poenostavite si komuniciranje.

Vzemite si čas za pogovor. A pri tem imejte obe roki ves čas na volanu. Polo to omogoča z opcijskim telefonskim vmesnikom Comfort.

Ostanite povezani z vsem, kar se vam zdi pomembno.

S pametnim telefonom ste navadno vedno povezani s spletom. Zakaj torej ne bi bili tudi v avtomobilu? S storitvami Car-Net boste v Polu odslej vozili po podatkovni avtocesti - in to vam prinaša številne prednosti. Kmalu bodo raznolike informacijske storitve postale nepogrešljive v vašem vsakdanu.

Asistenčni sistemi Inteligentni asistenčni sistemi v Polu zvišujejo raven udobja pri vožnji. Poleg tega boste z njimi lažje kos kritičnim situacijam ali pa do teh sploh ne bo prišlo. Čeprav delovanja teh tehnologij ne boste vedno občutili, boste kljub temu pomirjeni, saj boste vedeli, da vam stalno stojijo ob strani.

S pravimi pomočniki gre vse lažje.

Varnost

 

V cestnem prometu je treba računati tudi z nepredvidljivimi situacijami. V takih primerih se lahko zanesete na Polo.

 

 

Vožnja

Vsi ga bodo hoteli voziti.

V vožnji Pola boste resnično uživali. K temu pripomorejo tudi priročni asistenčni sistemi, ki poskrbijo za preprostejšo in udobnejšo vožnjo. Med daljšo vožnjo se lahko tako zaradi njihovega delovanja nekoliko sprostite ali jih uporabite v prometnih situacijah.

 

Parkiranje

Radi vozite? Zdaj boste navdušeni tudi nad parkiranjem.

Parkiranje se lahko spremeni v preizkus potrpežljivosti. Še dobro, da vam Polo lahko pomaga z opcijskimi parkirnimi asistenčnimi sistemi in vam tako olajša postopek parkiranja.

Udobje Polo vas bo z udobno vožnjo očaral. Komfortna oprema poskrbi za udobje na daljših vožnjah in razbremeni hrbet. Z avtomatsko klimatsko napravo Climatronic, ki je serijska od izvedbe Comfortline naprej lahko individualno nastavite želeno temperaturo.

Spremljajte natanko tiste podatke, ki vas zanimajo.

Aktivni informacijski zaslon

Analogni način je preteklost. Zakaj ne bi namesto klasičnih okroglih merilnikov izbrali raje visokoločljivostnega zaslona? Aktivni informacijski zaslon (digitalni kombinirani instrument) je inovativna in sodobna rešitev, ki ponuja izjemno širok nabor informacij. Tako ne boste vedeli le, s kolikšno hitrostjo vozite in koliko goriva je še v rezervoarju.

 

Sedežno udobje
Klimatska naprava Climatronic
Panoramsko dvižno-pomično strešno okno
Keyless Access

Pozabili boste, da sedite v avtomobilu.

V Polu vedno sedite udobno, pa naj gre za dolgo ali kratko vožnjo. Udobni serijski ergonomski sedeži razbremenijo hrbet med vožnjo, da boste kar pozabili, da sedite v avtomobilu.

Naj vam v vozilu nikdar ne bo prevroče in naj vas nikdar ne zebe.

Prevroče, premrzlo ali nekaj vmes? Ni vedno preprosto nastaviti pravšnje temperature, še zlasti, kadar se z vami pelje več sopotnikov. Toda z avtomatko 2-consko klimatsko napravo, ki je serijska za izvedbi Comfortline in Highline bodo v Polu razprave o pravšnji temperaturi končno preteklost.

Sonce, veter in še več: panoramsko okno je odprto za vse.

Naj se pred vami razprostrejo najlepši razgledi:  skozi opcijsko panoramsko dvižno-pomično strešno okno imate neoviran pogled v nebo, poleg tega boste med vožnjo lahko lovili sončne žarke in uživali v obilici prijetno svežega zraka.

Odklenite vrata, kot bi znali čarati.

Vstopite v vozilo, ne da bi uporabili ključ. Tega lahko pustite kar v žepu, saj za odklepanje poskrbi opcijski sistem za zaklepanje in zagon brez ključa Keyless Access. Z njim ključa ne potrebujete niti pri zagonu motorja - zadostuje že pritisk na tipko.

 

Tehnologija Prepričljive prednosti sodobnih motorjev za Polo so varčnost, prožnost in moč. To je natanko tisto, kar potrebujete, če se radi vozite in ste veliko na poti, vendar pa ne želite imeti visoke porabe.

Motorji
Izbira voznega profila
Sistem start-stop

Dvojna korist.

Bencinski motorji TSI in dizelski motorji TDI navdušujejo s suverenim razvojem moči in nizko porabo.

Polo se prilagaja vašemu načinu vožnje.

Vozite raje varčno ali športno? Ali pa se vam zdi pomembnejše udobje? Z opcijskim sistemom za izbiro voznega profila lahko prilagodite vozne lastnosti avtomobila svojemu načinu vožnje, stanju cestišča in prometni situaciji.

Med zaviranjem pridobivate energijo.

Če je motor med čakanjem pred semaforjem vključen, po nepotrebnem trošite gorivo. Sistem start-stop zato izključi motor, takoj ko odmaknete nogo s pedala sklopke. Energija, ki se sprošča med zaviranjem, se pretvarja v električno energijo in shranjuje v akumulator.

Individualna zasnova Izberite oblikovno zasnovo iz več paketov in si sestavite Polo po meri. Majhne podrobnosti bodo poskrbele za velik vtis in vožnjo v slogu.

Paket Style

Naj Polo zasije v novem videzu.

Z opcijskim paketom Style lahko notranjo opremo Pola še nadgradite. Notranjost navdušuje z udobnimi športnimi sedeži, temno stropno oblogo in kakovostnimi detajli, na primer sijajno lakiranimi dekorativnimi elementi ter aplikacijami iz umetnega usnja in sivimi okrasnimi šivi na sedežih.

Dekorativni paket

Izberite individualni videz notranjosti.

Dekorativni paket po vašem okusu: na voljo sta dve barvni temi. Izbrane barve se pojavijo na armaturni plošči in drugih glavnih značilnostih oblikovne zasnove.

Nadaljnji koraki