Inovativen. Tako na cesti kot tudi na radiu.

Discover Pro

Discover Media

Discover Pro

Discover Media

Navigacijski sistem Discover Pro

Pri opcijskem navigacijskem sistemu Discover Pro izbirate med različnimi skladbami, sistemskimi nastavitvami ali podatki o vozilu poteka preprosto in intuitivno z dotikom s prstom ali z glasovnimi ukazi.3 Sistem poleg tega prepriča s 23,4 cm (9,2 palcev) velikim zaslonom na dotik, prednaloženimi kartografskimi podatki, zvočniki v 1. in 2. sedežni vrsti ter digitalni radijski sprejemnik DAB+. Ponudbo optimalno zaokrožajo USB-priključki tipa C (polnilna moč do 45 W) in Bluetooth vmesnik za mobilne telefone s funkcijo indukcijskega polnjenja.

 • 6 zvočnikov
 • App-Connect, vklj. App-Connect Wireless za Android Auto in Apple CarPlay1
 • Priprava za VW Connect / We Connect in VW Connect Plus / We Connect Plus vklj. s storitvami Streaming & Internet²
 • DAB+
 • USB-C priključek (s polnilno močjo do 45 W)
 • Bluetooth vmesnik
 • Prepoznavanje prometnih znakov
 • Glasovno upravljanje3

 

Navigacijski sistem Discover Media

Uživanje v poslušanju prijetne glasbe, spremljanje aktualnih informacij, prihod na cilj. S pametnimi spletnimi storitvami We Connect Plus2, ki vključujejo prometne informacije v realnem času, boste med vožnjo še bolj sproščeni. Naš opcijski navigacijski sistem Discover Media:

 • 20,3-centimetrski (8-palčni) barvni TFT-zaslon, občutljiv na dotik in opremljen s senzorjem približevanja
 • Radio s sprejemom FM-signala in primerjalnikom antenskega signala za optimalen sprejem
 • DAB+
 • 6 zvočnikov
 • 2 USB-priključka (tip C)
 • App-Connect, vklj. App-Connect Wireless za Android Auto in Apple CarPlay1
 • Možnost povezave mobilnega telefona prek Bluetootha
 • Prednaloženi zemljevidi za Evropo3
 • Priprava za We Connect Plus, 1-letna uporaba, vklj. z We Connect2

Radio Ready 2 Discover

Opcijski4 radio Ready 2 Discover je mogoče nadgraditi5 v navigacijski sistem. Ostale posebnosti:

 • 20,3-centimetrski (8-palčni) barvni TFT-zaslon
 • Zaslon na dotik s senzorjem približevanja
 • DAB+
 • Radio s sprejemom FM-signala in primerjalnikom antenskega signala za optimalen sprejem
 • Šest zvočnikov z močjo 4 x 20 W
 • 2 USB-vhoda (tip C)
 • Možnost povezave mobilnega telefona prek Bluetootha
 • App-Connect, vklj. App-Connect Wireless za Android Auto in Apple CarPlay1
 • Priprava za We Connect in We Connect Plus2

App-Connect vključuje tehnologiji Apple CarPlay in Android Auto. Da voznik ne bi preveč odvračal pozornosti od dogajanja v prometu, je med vožnjo mogoče odpreti le certificirane aplikacije. Pri tem morate upoštevati, da nekatere aplikacije niso na voljo za vsako od navedenih tehnologij in da se razpoložljivost tehnologij v posameznih državah lahko razlikuje.

Dodatne informacije za Apple CarPlay najdete na povezavi www.apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto pa na povezavi www.android.com/intl/de_de/auto/ (spletne strani niso v slovenskem jeziku).

Za uporabo storitev We Connect potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate z uporabniškim imenom in geslom prijaviti v We Connect. Poleg tega morate prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect oz. We Connect Plus. Za We Connect Plus imate po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani myvolkswagen.net ali prek aplikacije Volkswagen We Connect (na voljo v spletnih trgovinah App Store in Google Play Store) registrirate svoje vozilo in izkoristite celotno dogovorjeno brezplačno obdobje uporabe storitev.
Uporabo mobilnih spletnih storitev iz ponudbe We Connect omogoča integrirana internetna povezava. Stroške, ki znotraj Evrope nastanejo pri prenosu podatkov, v okviru pokritosti z omrežjem krije Volkswagen AG - z izjemo stroškov za storitve Streaming & Internet ter za posamezne aplikacije In-Car. Uporaba spletnega radia in pretakanje medijev sta mogoča prek prenosne naprave (npr. pametnega telefona), ki lahko postane mobilna dostopna točka za WLAN. V tem primeru so ustrezne storitve na voljo samo pod pogojem, da ima uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na področjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije. Pri pošiljanju ali sprejemanju podatkov po internetu lahko - odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih).
Za uporabo brezplačne aplikacije We Connect sta potrebna pametni telefon z ustreznim operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora imeti uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem. 
Razpoložljivost posameznih storitev iz paketov, ki jih je mogoče naročiti v sklopu ponudbe We Connect in We Connect Plus, se v posameznih državah lahko razlikuje in je odvisna tako od vozila kot tudi od opreme. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb oz. umika iz ponudbe. Podrobnejše informacije lahko dobite na connect.volkswagen-we.com ali pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Avstrija, Češka, Hrvaška (deloma), Italija, Liechtenstein, Madžarska, Malta (deloma), Nemčija, Poljska (deloma), San Marino, Slovaška, Slovenija, Švica, Vatikan.

Še druge zemljevide in posodobitve lahko najdete na spletni strani www.volkswagen.de.

Serijska oprema za T-Roc Style in T-Roc R-Line.

Za nakup produktov iz ponudbe Upgrades potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in veljavno pogodbo za We Connect, poleg tega pa se morate verificirati kot glavni uporabnik. Pri tem postopku se vaš uporabniški račun poveže s konkretnim vozilom. Pomembno je tudi, da vozilo izpolnjuje tehnične zahteve, ki so pogoj za združljivost z izbranim produktom. Produkte, ki so v sklopu ponudbe Upgrades na voljo za posamezno vozilo, si lahko glavni uporabnik ogleda v trgovini In-Car v infotainment sistemu ali v spletni trgovini We Connect na naslovu shop.volkswagen-we.com. Plačljive produkte je s prikazanimi in razpoložljivimi plačilnimi sredstvi mogoče kupiti tako v trgovini In-Car v vozilu kot tudi v spletni trgovini We Connect. Kupljene in aktivirane funkcije iz ponudbe Upgrades ostanejo v vozilu, uporabljajo jih lahko vsi vozniki in niso prenosljive na druga vozila.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

T-Roc

 1. 1.

  Vozila na slikah so opremljena z dodatno opremo. Pojdi nazaj

T-Roc

 1. 1.

  Vozila na slikah so opremljena z dodatno opremo. Pojdi nazaj

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.