Spletni uvoz ciljev in poti

Do zdaj ste lahko prek aplikacije We Connect ID. že pošiljali posamezne posebne cilje (npr. naslove postankov za polnjenje, prijateljev, restavracij itd.) v navigacijski sistem. Z razširjeno funkcijo lahko zdaj v aplikaciji We Connect ID. načrtujete tudi pot s postanki za polnjenje in jo pošljete v vozilo.

  1. Po iskanju cilja v aplikaciji We Connect ID. lahko z gumbom »Pot« začnete načrtovanje poti. 
  2. Kot začetna točka se najprej uporabi trenutna lokacija vozila, lahko pa izberete drugo lokacijo.
  3. Z gumbom »Dodaj vmesni cilj« lahko dodate vmesni cilj. 
  4. Predlagano pot lahko z gumbom »Pošlji pot« pošljete v vozilo.
  5. Ob prejemu v vozilu se v infotainment sistemu prikaže pojavno okno. Pot lahko nato shranite pod Priljubljene ali jo neposredno uporabite za navigacijo. Po pošiljanju poti je v vozilu potrebna interakcija (navigacija, shranjevanje), sicer se zadnji prejeti cilj prepiše z novejšim.
  6. Za izračun načrtovanja poti uporablja aplikacija enotno vrednost 58 kWh za velikost baterije, trenutno stanje napolnjenosti baterije (SOC) vozila in za porabo vozila ID.3 Pro z 58 kWh baterijo, torej 12,9-13,5 kWh/100 km. 13,5-12,9 kWh/100 km.

Pri uporabi se pot v vozilu na novo izračuna. Glede na promet, temperaturo, vrsto in stanje napolnjenosti baterije ter trenutno lokacijo vozila so možna odstopanja od prvotnega načrtovanja v aplikaciji.

Med vožnjo se lahko prejemajo novi cilji in poti.

Poslana pot lahko vključuje največ tri vmesne postanke in največ pet polnilnih mest.

 

Pogoji

  • Na voljo samo v povezavi z navigacijskim sistemom v opcijskem paketu Infotainment.
  • Veljavna licenca We Connect, uporabniški račun z identifikacijo Volkswagen in aplikacija We Connect ID.

1. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

2. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

3. Opombe: funkcionalnost po posodobitvi je odvisna od trga, modelskega leta in dodatne opreme ter se lahko razlikuje.

4. Razpoložljivost opisanih storitev se lahko razlikuje od države do države in je odvisna od modela, letnice modela in opreme vozila. 

5. Razpoložljivost opisanih storitev se lahko razlikuje od države do države in je odvisna od modela, letnice modela in opreme vozila. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Software Update 3.2

ID. Software Update 3.2

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen