Več prostora za vaše udobje.

Notranjost

Vaša varnost je na prvem mestu: Polo v izvedbi Trendline. Serijski sistem za nadzor prometa Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili in funkcijo zaznavanja pešcev lahko zazna kritično zmanjšanje varnostne razdalje ter pomaga skrajšati zavorno pot. Z varnostnimi blazinami za glavo je tako sprednjim kot tudi zadnjim potnikom v primeru trčenja zagotovljena boljša zaščita glave. Za popolno glasbeno spremljavo in pravšnjo temperaturo v vseh letnih časih poskrbita serijski radio Composition Colour ter klimatska naprava.

Imate veliko prtljage? V Polu je dovolj prostora tudi za prtljago. Izvedba Comfortline se ponaša s serijskim ravnim prtljažnim dnom. Z asimetrično deljivim naslonjalom zadnjih sedežev lahko prtljažni prostor povečate in vanj še lažje pospravite dolge predmete ali večje nakupe. Za dodatno udobje skrbi avtomatska klimatska naprava Climatronic, tudi sredinski naslon za roke spredaj in usnjen večfunkcijski volan sta izjemno priročna. 

Polo v izvedbi Highline se ponaša z enkratnim udobjem in dovršenim slogom, na primer s sijajnimi dekorativnimi elementi v temni železovi kovinski barvi. Ambientna osvetlitev ustvarja prijetno vzdušje v potniškem prostoru. Nabor opreme izvedbe Highline vključuje tudi Radio Composition Media.

Pokažite se v najboljši luči.

Ambientna osvetlitev

Med nočno vožnjo vam ni treba sedeti v temi. Serijska ambientna osvetlitev v izvedbi Highline v notranjosti vozila pričara prijetno vzdušje s svetlobnimi poudarki: stropna obloga, spodnji rob armaturne plošče, sprednji prostor za noge, barvni dekorativni elementi v vratih in sprednji predal (opcijsko z indukcijskim polnjenjem) so poudarjeni z elegantnim belim svetlobnim pasom.

 

 

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj