Ostanite dobro povezani.

Telefonski vmesnik Comfort

Zagotovite si popolno udobje: opcijski telefonski vmesnik Comfort omogoča prostoročno telefoniranje, opremljen pa je tudi s funkcijo indukcijskega polnjenja. Telefon se indukcijsko poveže z zunanjo anteno vozila, dodatno pa je v sprednjem predalu na voljo še USB-vmesnik za prenos podatkov in polnjenje. Raven udobja pri telefoniranju tako dosega najvišjo raven. Pri tem velja izpostaviti, da indukcijska povezava z zunanjo anteno vozila v kombinaciji s kakovostnim mikrofonom v stropni oblogi in predvajanjem zvoka po avtomobilskih zvočnikih zagotavlja odlično razločnost govora. Dodaten nosilec za telefon ni več potreben. Elegantna rešitev vas bo s svojo funkcionalnostjo zagotovo prepričala.

Polnilnega kabla ne potrebujete več.

Indukcijsko polnjenje

Imate kabel za polnjenje pametnega telefona vedno pri sebi, če bi se slučajno izpraznila baterija? V Polu GTI ga ne boste več potrebovali. Mobilni telefon preprosto položite v sprednji predal, v katerem se bo indukcijsko napolnil. Pogoj je, da telefon podpira Qi-standard. Indukcijsko polnjenje je na voljo opcijsko.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete tukaj ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Polo GTI

Tri črke, ob katerih boste ostali brez besed.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen