Meni
Zapri meni
Zapri

Polo GTI

Tri črke, ob katerih boste ostali brez besed.

Tri črke, ob katerih boste ostali brez besed.

Kratica GTI že od nekdaj pooseblja izjemne zmogljivosti in obilo užitka v vožnji. Polo GTI ostaja zvest tej tradiciji in z izrazito dinamičnim videzom jasno izstopa iz množice.

Zmogljivost.

Slavna "GTI-moč" je že več kot 40 let sinonim za nepozaben užitek v vožnji. Naj vas ne navdušijo le podatki o zmogljivosti, pač pa tudi sodobne tehnologije, ki vam bodo pomagale pri vožnji.

Motor Ker cenite moč.

Vas zanima, kolikšno moč razvije motor kompaktnega športnega modela? V primerjavi s predhodnikom se je znova povečala in znaša kar 147 kW (200 KM)! Pri porabi pa je motor TSI bistveno bolj zadržan.

Prečna zapora diferenciala XDS Veselite se vsakega ovinka.

Se vam je že zgodilo, da se vam je v ovinku izšlo le za las? Serijska elektronska prečna zapora diferenciala XDS preprečuje zdrsavanje koles. Nagnjenost k podkrmiljenju je manjša in tako ni več ovir za športno premagovanje ovinkov.

Oglejte si glavne značilnosti Pola GTI iz različnih zornih kotov.

Oprema in dizajn

Ob pogledu na dinamično zunanjost je takoj jasno, kaj se skriva pod pokrovom motornega prostora. Tako zunaj kot tudi znotraj značilni GTI-elementi pričajo o dolgoletni tradiciji, ki pa je združena s sodobnim dizajnom in naprednimi tehnologijami.

Zunanjost

Zunanjost
Izstopite iz množice.

Vsak GTI je prepoznaven že na daleč - zaradi značilnih GTI-elementov, združenih z naprednim dizajnom. Mednje na primer sodijo rdeča okrasna letev, satasta mreža na odprtinah za zajemanje zraka, rdeče zavorne čeljusti in dinamična aluminijasta platišča.

Več informacij

Notranjost

Notranjost
Vstopite v vznemirljivi svet GTI-modelov

Kultni GTI-dizajn poleg zunanjosti seveda zaznamuje tudi notranjost, ki ji dajejo svojstven pečat značilni okrasni šivi na volanu in predpražnikih ter sedežne prevleke Clark s karirastim vzorcem. Ob tem je vozniku in sopotnikom zagotovljena tudi izjemno visoka raven udobja.

Na sliki so prikazani opcijski dekorativni elementi v temni železovi kovinski barvi za armaturno ploščo in sprednje vratne obloge.

Več informacij

 

Luči

Luči
Zagotovite si odlično vidljivost – in popoln videz.

Predstavite se v najboljši luči: LED sprednji žarometi z dinamičnim uravnavanjem in sprednji meglenki imajo nadvse privlačno zasnovo, med vožnjo pa zagotavljajo dobro vidljivost. Zadnje luči so serijsko izdelane v zanesljivi LED-tehnologiji.

Več informacij

 

Platišča

Platišča
Pritegnejo vsak pogled.

S serijskimi 17-palčnimi aluminijastimi platišči Milton Keynes, ki so sinonim za markantnost in samozavest, se boste vedno in povsod znašli v središču pozornosti. Kot dodatna oprema so na voljo 18-palčna platišča Brescia, ki prav tako odstirajo pogled na rdeče zavorne čeljusti.

Več informacij

 

Udobje

Je športnost mogoče združiti z vsestransko funkcionalnostjo? GTI je tej nalogi kos že od nekdaj. Veselite se neizmernega udobja - dan za dnem.

Sedežno udobje
Aktivni informacijski zaslon
Panoramsko strešno okno
Sedežno udobje
Aktivni informacijski zaslon
Panoramsko strešno okno

Udobni sedeži
Nanje se vedno lahko oprete.

Želite imeti sedež, ki pooseblja GTI-tradicijo in je zasnovan za izrazito športno vožnjo? Polo GTI je opremljen s športnimi sedeži, ki med dinamično vožnjo zagotavljajo odlično stransko oporo. V sprednjih dveh je vgrajena ledvena opora, s katero se občutno zmanjša obremenitev hrbta.

Aktivni informacijski zaslon
Ta kombinirani instrument vam bodo zavidali celo vozniki dirkalnikov.

Z opcijskim aktivnim informacijskim zaslonom so v voznikovem neposrednem vidnem polju pred volanom prikazani merilnik hitrosti, merilnik števila vrtljajev motorja, navigacijski zemljevid in še druge informacije, ki jih je mogoče izbrati individualno.

Panoramsko strešno okno
Sonce, veter in še več: strešno okno je odprto za vse.

Naj se pred vami razprostrejo najlepši razgledi: skozi opcijsko panoramsko dvižno-pomično strešno okno imate neoviran pogled v nebo, poleg tega boste med vožnjo lahko lovili sončne žarke in uživali v obilici prijetno svežega zraka.

Infotainment.

Polo GTI ponuja številne možnosti za udobno in preprosto uporabo sodobnih tehnologij - ne glede na to, ali želite telefonirati med vožnjo, spremljati najnovejše prometne informacije, poiskati navigacijske napotke do izbranega cilja ali preprosto le poslušati najljubše skladbe.

Radio

Če želite, lahko tudi le poslušate radio.

Med vožnjo radi poslušate glasbo, vendar pa hkrati želite biti z vsem na tekočem in se ne želite odpovedati prvovrstnemu udobju? Potem boste nad serijskim radiom preprosto navdušeni.

Več informacij

Car-Net

Ostanite povezani z vsem, kar se vam zdi pomembno.

S pametnim telefonom ste domala ves čas povezani s spletom. Zakaj torej ne bi bili tudi v avtomobilu? S storitvami Car-Net boste v Polu GTI odslej vozili po podatkovni avtocesti - in to vam prinaša številne prednosti. Že kmalu bodo raznolike informacijske storitve postale nepogrešljive v vašem vsakdanu.

Več informacij

Asistenčni­ sistemi

Inteligentni asistenčni sistemi v Polu GTI zvišujejo raven udobja pri vožnji. Poleg tega boste z njimi lažje kos kritičnim situacijam ali pa do teh sploh ne bo prišlo. Čeprav delovanja teh tehnologij ne boste vedno občutili, boste kljub temu pomirjeni, saj boste vedeli, da vam stalno stojijo ob strani.

Asistenčni­ sistemi

Funkcija­ zaznavanja pešcev

Nazaj na pregled

V prometnem vrvežu lahko ostanete povsem sproščeni.

Na cesti je treba računati tudi z nepredvidljivimi situacijami. V takih primerih se lahko zanesete na Polo GTI.

Senzor za­ mrtvi kot

Nazaj na pregled

Polo vam lahko pomaga, ko želite zamenjati vozni pas ali zapeljati s parkirnega mesta.

Opcijski senzor za mrtvi kot z asistenco za odparkiranje vas med vožnjo v okviru sistemskih omejitev opozarja na vozila v mrtvem kotu. Pri vzvratnem izvozu s parkirnega mesta nadzoruje območja ob straneh vozila in za vozilom.

Sistem za­ zaznavanje utrujenosti voznika

Nazaj na pregled

Naj vas ne ujame utrujenost.

Neutrudno bedi nad vami: sistem za zaznavanje utrujenosti voznikaanalizira način vožnje in vam priporoči postanek, če opazi, da vam popušča zbranost.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen