Vstopite v vznemirljivi svet GTI-modelov.

Notranjost

Udobje v Polu GTI bo preseglo vaša pričakovanja. Serijski radio Composition Media lahko na primer preprosto upravljate s športnim večfunkcijskim volanom.Ta je oblečen v usnje in ima rdeče okrasne šive. Markantni šivi krasijo tudi prestavno ročico in predpražnike. Nepogrešljiva posebnost GTI-modelov so poleg tega športni sedeži Clark v titanovo črni barvi in z značilnim karirastim vzorcem z rdečimi črtami. Sprednja sedeža sta serijsko opremljena z ledveno oporo, ki učinkovito razbremeni hrbtenico. Z njo boste tudi na dolgih vožnjah, na katerih se mišice prej ali slej utrudijo, ves čas ohranili optimalen položaj sedenja. Tako ne boste imeli težav s hrbtom zaradi napačne drže.

Na sliki so prikazani opcijski dekorativni elementi v temni železovi kovinski barvi za armaturno ploščo in sprednje vratne obloge.

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete tukaj ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Polo GTI

Tri črke, ob katerih boste ostali brez besed.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen