Meni
Zapri meni
Zapri

Vse storitve za ID. modele

Vse storitve za ID. modele

Z VW Connect/VW Connect Plus in We Connect/We Connect Plus lahko v svojem vozilu ID. uporabljate celo vrsto uporabnih spletnih storitev za podporo in zabavo. Tukaj si lahko na hitro ogledate naše digitalne ponudbe in ustrezne zahteve glede uporabe.

Razpoložljivost storitev, opisanih v paketih VW Connect/VW Connect Plus in We Connect/We Connect Plus, se lahko razlikuje od države do države in je odvisna od modela, letnika modela, opreme vozila in različice programske opreme ID. - od programske opreme ID. 3.0 z We Connect in programske opreme ID. 4.0 z VW Connect. Več informacij o vaših razpoložljivih storitvah najdete na spletnem mestu myVolkswagen ali v aplikaciji Volkswagen.

Osnovne funkcije v vašem vozilu ID.

Osnovne funkcije, kot sta storitev klica v sili ali navodila za uporabo, so na voljo v vašem vozilu ID. od vsega začetka brez registracije. Za posodobitve je treba skleniti ločeno pogodbo VW Connect ali We Connect.1

 

VW Connect in We Connect – vaša vrata do spletnih storitev

VW Connect ali We Connect sta neposredna povezava z vašim vozilom ID. in vas podpirata v vsakdanjem življenju s številnimi digitalnimi storitvami, ki so vam po enkratni aktivaciji na voljo brezplačno.

Za uporabo teh brezplačnih storitev je treba s podjetjem Volkswagen AG skleniti na spletu ločeno pogodbo VW Connect ali We Connect.1

Storitev Tehn. pogoji oz. pogoji za programsko opremo
Klic ob okvari (vključno s podatki) Za vozila s programsko opremo 3.0 ali višjo
Stanje vozila (vključno z vrati in lučmi) -
Poročilo o stanju vozila Najmanj programska oprema ID. 3.1
Način Battery Care Mode Najmanj programska oprema ID. 3.1
Plug & Charge Vsaj programska oprema 3.1, polnilna postaja, ki podpira Plug & Charge, operaterja polnilne postaje v skladu z ISO 15118 2)
Parkirna lokacija -
Personalizacija Za vozila s programsko opremo 3.0 ali višjo. Obseg funkcij je odvisen od dodatne opreme
Opombe glede temperature Razpoložljivost je odvisna od nameščene različice programske opreme. Podrobnejše informacije lahko dobite pri svojem partnerju Volkswagen ali podpori strankam Volkswagen.
Načrtovanje servisnih terminov -
Posodobitve Over-the-Air -
Dostopna točka za WLAN Zahteva dodatno količino podatkov (prek povezave s pametnim telefonom)
Navodila za polnjenje Najmanj programska oprema ID. 4.0

 

Prikaz ponazarja trenutni prodajni program.

VW Connect Plus ali We Connect Plus – Ves svet spletnih storitev

Z aktiviranjem storitve VW Connect Plus ali We Connect Plus, so vam na voljo dodatne  funkcije iz ponudbe digitalnih storitev - od inteligentne navigacije do uporabe pametnega telefona kot daljinskega upravljalnika.

Za uporabo teh storitev je treba z družbo Volkswagen AG skleniti na spletu ločeno pogodbo VW Connect Plus / We Connect Plus. 

Storitev Tehn. pogoji oz. pogoji za programsko opremo
Časi odhodov -
Klima -
Polnjenje -
Spletno glasovno upravljanje3) -
Spletni radio4) -
Spletne prometne informacije Navigacijska funkcija
Spletno izračunavanje poti Navigacijska funkcija
Spletno posodabljanje zemljevidov Navigacijska funkcija
Spletni uvoz ciljev Navigacijska funkcija
Spletni uvoz ciljev in poti Najmanj programska oprema ID. 3.1
Spletno iskanje posebnih ciljev Navigacijska funkcija
Parkirna mesta Navigacijska funkcija
Polnilne postaje Navigacijska funkcija
Hitri zagon infotainment sistema Najmanj programska oprema ID. 4.0
Spletno glasovno upravljanje Najmanj programska oprema ID. 4.0

 

Prikaz ponazarja trenutni prodajni program.

Aplikacije In-Car v vašem vozilu ID.

Uporabite storitev polnjenja We Charge v avtu ali igrajte retro igre, medtem ko se električni avtomobil polni: Z vašim računom Volkswagen ID in aktivacijo storitev VW Connect ali We Connect je digitalna ponudba za vaše vozilo ID. razširjen tako, da vključuje številne aplikacije, ki jih od programske opreme 3.0 dalje lahko preprosto prenesete v infotainment sistem iz trgovine In-Car. 

Aplikacija In-Car Tehn. pogoji oz. pogoji za programsko opremo
Servis vozila -
We Charge Obseg odvisen od navigacijske funkcije
Igre -
Spotify Najmanj programska oprema ID. 4.0, We Connect Plus

Aplikacije In-Car podrobnosti storitev

Nadaljnje opcije

Z vašim uporabniškim računom Volkswagen ID in aktivirano storitvijo VW Connect ali We Connect lahko uporabljate tudi druge uporabne ponudbe. Prenesite praktične funkcije iz trgovine In-Car infotainment sistema za modele ID. z različico programske opreme 3.0 ali novejšo.

Nadaljnje opcije Tehn. pogoji oz. pogoji za programsko opremo
Travel Assist z množicami podatkov5) Za modele ID. z različico programske opreme 3.0 ali novejšo. Za uporabo storitve "Travel Assist z množicami podatkov" je potrebna aktivacija storitev VW Connect oz. We Connect; brez tega je še vedno mogoče uporabljati osnovne funkcije "Travel Assist". Opcijski "asistenčni paket Plus" morate kupiti med postopkom naročanja vozila - naknadna aktivacija/nakup ni mogoč.
Množice podatkov (spletni delež) za Travel Assist5) Za ID. modele, dobavljene z najmanj programsko opremo 5.0. Aktivacija storitev VW Connect oz. We Connect je potrebna za uporabo množice podatkov, brez teh ostanejo funkcije »Travel Assist« uporabne. Opcijsko dodatno opremo asistenčnega paketa ""Plus"" morate kupiti med postopkom naročanja vozila – naknadna aktivacija ali nakup nista mogoča.

Upgrade – aktiviranje novih funkcij neposredno v vozilu ID.

Kot stranka VW Connect in We Connect lahko nove funkcije v svojem vozilu ID. aktivirate tudi po nakupu avtomobila. Na primer pametne spremljevalce, kot je vgrajena navigacija in celo ambientna osvetlitev za vašo notranjost. Funkcije je mogoče enostavno aktivirati v vašem infotainment sistemu s tovarniško programsko opremo najmanj 3.1. Vse funkcije Upgrade za vaš model lahko najdete v trgovini In-Car.

Funkcije Tehn. pogoji oz. pogoji za programsko opremo
Navigacija Tovarniško najmanj programska oprema ID. 3.1
Sistem za dinamično uravnavanje dolgih luči Light Assist Tovarniško najmanj programska oprema ID. 3.1
Klimatska naprava Air Care Climatronic Tovarniško najmanj programska oprema ID. 3.1
Ambientna osvetlitev (večbarvna) Tovarniško najmanj programska oprema ID. 3.1

 

Prikaz ponazarja trenutni prodajni program.

Aplikacija Volkswagen – digitalni spremljevalec za vaše vozilo Volkswagen

Aplikacija Volkswagen združuje celovito ponudbo povezljivosti storitev VW Connect, We Connect in Car-Net. Na enem mestu vam ponuja vse pomembne funkcije in storitve ter zagotavlja še več udobja. Preprosto jo prenesite zdaj.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen