Meni
Zapri meni
Zapri

Dandanes vse dlje ostajamo mladi. Jetta

Klasični dizajn še nikoli ni bil tako inovativen.

Kaj pravzaprav pomeni biti odrasel? Da večkrat prisluhneš glavi namesto srcu? Da ravnaš razumno namesto spontano? Da imaš za vse načrt, namesto da bi poizkusil kaj novega? Morda. Morda pa to pomeni tudi zlato sredino.
Pomembno je predvsem to, da veste, kaj hočete. Na primer avto, ki vas bo popeljal na pravo pot: vašo. Avto, ki je moderen in obenem klasičen in zato ne potrebuje trendov. Avto za vse, ki so na to pripravljeni. Naj vam ga predstavimo: to je Jetta.

Radio in navigacija

Kako čudovito je, ko si kopilota lahko izberemo sami.

Ko se vozite z Jetto, ste vi tisti, ki odloča o programu. Za to sta vam na voljo dva radijska sistema z osmimi zvočniki, enostavnim načinom upravljanja in številnimi možnostmi za priklop zunanjih naprav. Če si želite še več, se odločite za opcijski navigacijski sistem in se podajte na nepozabno multimedijsko popotovanje. Vožnja bo v vsakem primeru svojstven užitek, saj bo vaš spremljevalec vedno znal prisluhniti vašim željam.

Več informacij

Car-Net Guide & Inform

Na pot nič več brez interneta.

Uporaba interneta nam prinaša prednosti na številnih področjih življenja - tudi v avtomobilu. Tako je na primer z nenehnim dostopom do aktualnih podatkov mogoče ves čas imeti pregled nad prometno situacijo in temu ustrezno načrtovati ali prilagajati pot. Seveda pa opcijske spletne storitve Car-Net Guide & Inform¹ ponujajo še veliko več.

Več informacij

Car-Net App-Connect

Vaš Volkswagen lahko postane pametni telefon na kolesih.

S pametnim telefonom je danes marsikaj enostavneje. Če se boste odločili za opcijski vmesnik App-Connect¹, ga boste varno in udobno lahko uporabljali tudi med vožnjo: Združljive aplikacije boste namreč lahko upravljali kar preko zaslona na dotik na vgrajenem infotainment sistemu. Pri tem boste seveda ves čas lahko ostali povsem osredotočeni na dogajanje v prometu.

Oglejte si Jetto iz vseh zornih kotov.

Asistenčni sistemi

Vaš avto vam lahko pomaga, ko želite zamenjati vozni pas ali zapeljati s parkirnega mesta.

Senzor za mrtvi kot z asistenco za speljevanje s parkirnega mesta

Opcijski senzor za mrtvi kot vas med vožnjo v okviru sistemskih omejitev opozarja na vozila v mrtvem kotu, asistenca za speljevanje s parkirnega mesta pa pri vzvratnem izvozu s parkirnega mesta nadzoruje območje ob straneh vozila.

Naj vas ne ujame utrujenost.

Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika

Neutrudno bedi nad vami: serijski sistem za zaznavanje utrujenosti voznika. Ta analizira vaš način vožnje in vam priporoči postanek, če opazi znake popuščanja koncentracije.

Speljevanje na klancih še nikdar ni bilo tako preprosto.

Asistenca za speljevanje navkreber

Hiša na bregu ima sicer lahko lep razgled, toda klanci so za marsikoga velik izziv. Z opcijsko asistenco za speljevanje navkreber bo konec vseh skrbi, saj z njo speljevanje na klancih postane povsem preprosta naloga.

Pri parkiranju vam sedaj pomaga vaš sluh.

ParkPilot

Ozko parkirno mesto? In nikogar v bližini, da bi vas usmerjal? Z opcijskim sistemom ParkPilot vam pri parkiranju pomaga kar vaša Jetta. Sistem morda ni prav posebej očarljiv, je pa zato nadvse zanesljiv.

Asistenčni sistemi

TDI

Profitieren Sie von hoher Durchzugskraft bei niedrigem Verbrauch.

Se radi in veliko vozite, vendar pa ne želite imeti visoke porabe? Naši dizelski motorji TDI so opremljeni s sistemom skupnega voda in so sinonim za odlično učinkovitost, veliko prožnost in suvereno moč.

TSI

Odločite se za užitek v vožnji, ki temelji na preudarnih rešitvah.

Bencinski motorji TSI so popolna kombinacija moči in varčnosti. Že pri nizkem številu vrtljajev razvijejo največji navor.

BlueMotion Technology

Menite, da je najpomembnejša gospodarnost?

Modeli BlueMotion Technology z inteligentno kombinacijo naprednih rešitev zagotavljajo manjšo porabo goriva.

Udobje

Prilagojena vašim potrebam.

Klimatska naprava "Climatronic"

Prevroče, premrzlo ali nekaj vmes? Ni vedno enostavno nastaviti prave temperature - še zlasti, kadar se z vami pelje več sopotnikov. Toda z 2-consko klimatsko napravo Climatronic (serijsko za Highline) bodo razprave o primerni temperaturi končno preteklost.

Prevetrite si glavo.

Dvižno-pomično strešno okno

Občutek izjemne prostornosti je v vašem Volkswagnu možno celo stopnjevati. Z opcijskim dvižno-pomičnim strešnim oknom postane notranjost vozila še bolj svetla, obenem pa je po želji na voljo obilo svežega zraka. Za zaščito pred močnimi sončnimi žarki je poskrbljeno z zatemnjenim steklom in žaluzijo.

Naj vas v vašem avtomobilu vedno pričaka prijetna temperatura.

Ogrevanje mirujočega vozila

Ni pomembno, kakšno je vreme: sistem ogrevanja/prezračevanja mirujočega vozila v notranjosti vašega Volkswagna že pred odhodom zagotovi prijetno temperaturo. Pozimi ogreje potniški prostor in poskrbi, da stekla niso zaledenela ali zarošena. Poleti prezrači parkirano vozilo s svežim zunanjim zrakom.

Odklenite vrata, kot bi znali čarati.

Keyless Access

Vstopite v vozilo, ne da bi uporabili ključ. Tega lahko pustite kar v žepu, saj za odklepanje poskrbi opcijski sistem za zaklepanje in zagon brez ključa Keyless Access. Z njim ključa ne potrebujete niti pri zagonu motorja - zadostuje že pritisk na tipko.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen